Μπίρα με ταινία, ή με επιτραπέζια;

Τίποτε δεν φέρνει τη γεύση του καλοκαιριού στο στόμα, όσο μια παγωμένη μπίρα με την παρέα μαζεμένη απέναντι απ’ το home cinema, για ταινία στη δροσιά του σαλονιού. Ή μήπως γύρω από επιτραπέζια, με snacks και όρεξη για χαβαλέ; Το δίλημμα είναι σοβαρό, αλλά η γεύση είναι μία!

Heineken Campaign 2023

Με την πόλη να έχει φορέσει τα πιο ζεστά της και τις θερμοκρασίες στους δρόμους να κάνουν το "έξω" ιδιαίτερα αφιλόξενο, ένα ραντεβού για movie night στη γλυκιά δροσιά του σαλονιού είναι ίσως το ιδανικό αντίδοτο του καύσωνα. Κάντε το εικόνα: η μυρωδιά του σπιτικού pop corn, η γλυκιά αγκαλιά του καναπέ κι η οθόνη απέναντι, στολισμένη σε κινηματογραφικά καρέ, είναι αρκετά για να μεταμορφώνουν το σπίτι σε θερινό σινεμά του ονείρου.

Μπίρα Heineken 2

Ή μάλλον όχι, δεν είναι αρκετά: λείπει και κάτι ακόμη! Η ανακουφιστική αίσθηση μιας Heineken, με τις αφράτες φυσαλλίδες της να χτυπούν τον ουρανίσκο μας, ακριβώς την ώρα που πέφτουν οι πρώτοι τίτλοι αρχής της ταινίας – σαν ένα καθησυχαστικό χτύπημα στην πλάτη που μας λέει "όλα εντάξει, είσαι εκεί ακριβώς που πρέπει να είσαι".

Ή μήπως να οργανώναμε κάτι πιο ζωηρό; Μια βραδιά με επιτραπέζια, λόγου χάρη! Το τραπεζάκι γεμάτο πιόνια, ζάρια και σνακς, το σαλόνι γεμάτο χαβαλέ και παρεΐστικη διάθεση, και τα ποτήρια γεμάτα με παγωμένη Heineken, με το ξανθό της σώμα να σβήνει από το κορμί όλη την κούραση της ζέστης και το συννεφένιο της αφρό να παίρνει μακριά τις σκοτούρες της ημέρας!

Μπίρα Heineken 1

Για να πούμε την αλήθεια, είτε η παρέα μαζευτεί με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα δίλλημα: υπάρχει μόνο η ιδανική απόλαυση και η Heineken ξέρει ακριβώς πώς να μας την προσφέρει, εδώ και 150 χρόνια. Χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές, με κάθε τρόπο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/04/2024

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.