Ρομαντικές αποδράσεις στην Αττική με τις ξεχωριστές προσφορές της Grecotel

grecotel

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την πιο αγαπησιάρικη ημέρα του χρόνου και δεν υπάρχει καταλληλότερη αφορμή για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με την απόλυτη εμπειρία ρομαντισμού και χαλάρωσης. Είτε επιλέξετε το ολοζώντανο κέντρο της πόλης, είτε σας κερδίσει το κάλεσμα της θάλασσας, η Grecotel ανεβάζει το volume της ρομαντικής διάθεσης με δύο διαφορετικά πλάνα που γοητεύουν ερωτευμένους…και μη.  

grecotel

Μια πιο σοφιστικέ εμπειρία με ανεβασμένους τόνους πολυτέλειας προσφέρει το Grecotel Pallas Athena για να απολαύσετε την μέρα των ερωτευμένων. Μοναδικά έργα διάσημων καλλιτεχνών κοσμούν τους χώρους, τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου και χαρίζουν παντού μια ιδιαίτερη κομψότητα και αισθητική. Η πολυτέλεια και η ζεστή ατμόσφαιρα αποκτούν μια άλλη διάσταση και στήνουν μια ιδιαίτερη γιορτή για όλες τις αισθήσεις σας, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο δείπνο κινείται στους ερωτικούς ρυθμούς που εκπέμπει το "Αφροδισιακό μενού". Με θέα τη φωτισμένη πλατεία Κοτζιά, το Grecotel Pallas Athena έχει, λοιπόν, συνθέσει μια δελεαστική προσφορά αφού η ημέρα προστάζει ρομαντισμό και ο ρομαντισμός προστάζει μια ερωτική απόδραση.

grecotel

Η προσφορά περιλαμβάνει:
25% ΕΚΠΤΩΣΗ
στην τιμή δωματίου

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ
Απολαύστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εκλεπτυσμένες γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο κομψό Gourmet Restaurant. 
Δείτε το menu.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια. Δωρεάν αναψυκτικά & σνακ (μια φορά ανά διαμονή, η ανανέωση χρεώνεται).

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΟ
Πανδαισία επιλογών από American-style μπουφέ μέχρι exclusive à la carte πιάτα με τοπικές γεύσεις. 

LATE CHECK-OUT 
Έως τις 16.00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3250900
Αθηνάς 65, Πλ. Κοτζιά, Αθήνα
grecotelpallasathena.com

grecotel

Σε περίπτωση που είστε της θάλασσα και θέλετε να χαρείτε τον ερωτά σας μακριά από το κέντρο της πόλης, η αθηναϊκή Ριβιέρα σας καλωσορίζει στο ρομαντικό all-suite Vouliagmeni Suites. Ξενοδοχείο-εμπειρία αποπνέει διακριτική πολυτέλεια με απολαυστικότερο σημείο συνάντησης το σικάτο εστιατόριο "Adam & Eve” με την συγκλονιστική θέα στη Χερσόνησο της Βουλιαγμένης. Απολαμβάνοντας τη ζεστή φιλοξενία της Grecotel σ’ ένα από τα μοναδικά cosy δωμάτια θα έχετε 25% έκπτωση στο δωμάτιο και ακόμη περισσότερα προνόμια εναρμονισμένα με την ερωτική διάθεση της ημέρας.

grecotel

Η προσφορά περιλαμβάνει:
25% ΕΚΠΤΩΣΗ
στην τιμή δωματίου

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ
Απολαύστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εκλεπτυσμένες γεύσεις υψηλής γαστρονομίας. Δείτε το menu.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια. 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΟ
Πανδαισία επιλογών από American-style μπουφέ μέχρι exclusive à la carte πιάτα με τοπικές γεύσεις. 

LATE CHECK-OUT 
Έως τις 16.00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 8964901
Πανός 8 & Χλόης, Βουλιαγμένη
vouliagmenisuites.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Βέροια υπάρχει ένα από τα καλύτερα κρεατάδικα της Ελλάδας

Στο ατμοσφαιρικό Βεργιώτικο, ο Νίκος Μαλλιάρας υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του, μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/02/2026

Το Μανάρι γιορτάζει την... εκκλησία του

Και τιμά την ημέρα της 8ης Φεβρουαρίου όπως αυτό καλά γνωρίζει.

Τα πιο δυνατά κρεατοφαγικά στέκια για την Τσικνοπέμπτη

Η μέρα που απαιτεί τσίκνισμα και καρνιβορικές υπερβολές καταφθάνει και εμείς σας προτείνουμε δώδεκα εστιατόρια για να την τιμήσετε όπως της πρέπει.

Υπάρχουν λόγοι που κάνει 'θόρυβο' το νέο ιαπωνικό της Αθήνας

Η ξεχωριστή ιαπωνική κουζίνα του Σταμάτη Σκριάπα κάνει αίσιο ποδαρικό στο πολυαναμενόμενο "The Ilisian" που ανάβει σταδιακά τα φώτα του.

Γιατί δεν πρέπει να χάσεις το Athens Gastronomic Forum στην Τεχνόπολη

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να βρεθείς στο Γκάζι στις 9 και 10 Φεβρουαρίου και να παρακολουθήσεις το πρώτο διεθνές συνέδριο γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Έρωτας "κάτω" από τα Αστέρια της Γλυφάδας

Το "Bungalow 7 γιορτάζει τον έρωτα σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής προσφέροντας πιάτα που υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Ντίνος Φωτεινάκης.

H θρυλική trattoria Trippa του Μιλάνου και ο Diego Rossi έρχονται στα Pharaoh Fire Nights

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ιταλικής γαστρονομίας και μια εμβληματική μιλανέζικη τρατορία -με το πιο δυσεύρετο τραπέζι στη χώρα- έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και το Pharaoh, στις 16 Φεβρουαρίου.