S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

Itali.co

Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, αλλά και της μπύρας μπορούν να συνδυάσουν τις δύο αυτές κατηγορίες σε έναν ιδιαίτερο χώρο που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στα νότια προάστια. Την τιμητική τους στο νέο "ITALI.CO" στη Γλυφάδα έχει μια αξιόλογη γκάμα από draft μπύρες που εδώ θα συνδυάσετε με αυθεντική ναπολετάνικη πίτσα ψημένη στον ξυλόφουρνο, πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, προτάσεις που σερβίρουν σε στυλ tapas, αλλά και ζουμερά burgers.

Itali.co

Από τις πίτσες, η salsiccia, με θρυμματισμένο ιταλικό λουκάνικο, pepperoncini, ψητές πιπεριές και τοματάκι San Marzano ή η BBQ, με ψητό κοτόπουλο, λιαστές ντομάτες, πιπεριές, mozzarella και σάλτσα BBQ, είναι ιδανικές για food & beer pairing ενώ από τα "ιταλικά tapas", τα τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια με pomodoro και παρμεζάνα και η buratta με μαριναρισμένα ντοματίνια, pesto και βασιλικό επίσης "τραβάνε" μπύρα. Στο "Itali.co" τα burgers είναι ένα επίσης δυνατό κεφάλαιο με προτάσεις όπως το "Siciliano" με Pepperoni, μανιτάρια, mozzarella, harisa και λάδι τρούφας αλλά και το απόλυτο αποδομημένο veggie  burger ("humanity") που θα χρειαστείτε μαχαιροπίρουνο για να το απολαύσετε. 

Ανδρεα Παπανδρεου 3, Γλυφαδα, 210-9681122, FB: Itali.co, IG: Itali.co.Glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
12/12/2025

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Θamon Contemporary Restaurant": Πώς λένε τη μπιστρονομία στα ηπειρώτικα;

Στο καλοστημένο μπιστρό του Θανάση Τάσσου στα Γιάννενα η ηπειρώτικη κουζίνα τιμάται όπως της αρμόζει.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.