S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

Itali.co

Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, αλλά και της μπύρας μπορούν να συνδυάσουν τις δύο αυτές κατηγορίες σε έναν ιδιαίτερο χώρο που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στα νότια προάστια. Την τιμητική τους στο νέο "ITALI.CO" στη Γλυφάδα έχει μια αξιόλογη γκάμα από draft μπύρες που εδώ θα συνδυάσετε με αυθεντική ναπολετάνικη πίτσα ψημένη στον ξυλόφουρνο, πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, προτάσεις που σερβίρουν σε στυλ tapas, αλλά και ζουμερά burgers.

Itali.co

Από τις πίτσες, η salsiccia, με θρυμματισμένο ιταλικό λουκάνικο, pepperoncini, ψητές πιπεριές και τοματάκι San Marzano ή η BBQ, με ψητό κοτόπουλο, λιαστές ντομάτες, πιπεριές, mozzarella και σάλτσα BBQ, είναι ιδανικές για food & beer pairing ενώ από τα "ιταλικά tapas", τα τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια με pomodoro και παρμεζάνα και η buratta με μαριναρισμένα ντοματίνια, pesto και βασιλικό επίσης "τραβάνε" μπύρα. Στο "Itali.co" τα burgers είναι ένα επίσης δυνατό κεφάλαιο με προτάσεις όπως το "Siciliano" με Pepperoni, μανιτάρια, mozzarella, harisa και λάδι τρούφας αλλά και το απόλυτο αποδομημένο veggie  burger ("humanity") που θα χρειαστείτε μαχαιροπίρουνο για να το απολαύσετε. 

Ανδρεα Παπανδρεου 3, Γλυφαδα, 210-9681122, FB: Itali.co, IG: Itali.co.Glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.