S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

Itali.co

Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, αλλά και της μπύρας μπορούν να συνδυάσουν τις δύο αυτές κατηγορίες σε έναν ιδιαίτερο χώρο που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στα νότια προάστια. Την τιμητική τους στο νέο "ITALI.CO" στη Γλυφάδα έχει μια αξιόλογη γκάμα από draft μπύρες που εδώ θα συνδυάσετε με αυθεντική ναπολετάνικη πίτσα ψημένη στον ξυλόφουρνο, πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, προτάσεις που σερβίρουν σε στυλ tapas, αλλά και ζουμερά burgers.

Itali.co

Από τις πίτσες, η salsiccia, με θρυμματισμένο ιταλικό λουκάνικο, pepperoncini, ψητές πιπεριές και τοματάκι San Marzano ή η BBQ, με ψητό κοτόπουλο, λιαστές ντομάτες, πιπεριές, mozzarella και σάλτσα BBQ, είναι ιδανικές για food & beer pairing ενώ από τα "ιταλικά tapas", τα τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια με pomodoro και παρμεζάνα και η buratta με μαριναρισμένα ντοματίνια, pesto και βασιλικό επίσης "τραβάνε" μπύρα. Στο "Itali.co" τα burgers είναι ένα επίσης δυνατό κεφάλαιο με προτάσεις όπως το "Siciliano" με Pepperoni, μανιτάρια, mozzarella, harisa και λάδι τρούφας αλλά και το απόλυτο αποδομημένο veggie  burger ("humanity") που θα χρειαστείτε μαχαιροπίρουνο για να το απολαύσετε. 

Ανδρεα Παπανδρεου 3, Γλυφαδα, 210-9681122, FB: Itali.co, IG: Itali.co.Glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.