S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

Itali.co

Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, αλλά και της μπύρας μπορούν να συνδυάσουν τις δύο αυτές κατηγορίες σε έναν ιδιαίτερο χώρο που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στα νότια προάστια. Την τιμητική τους στο νέο "ITALI.CO" στη Γλυφάδα έχει μια αξιόλογη γκάμα από draft μπύρες που εδώ θα συνδυάσετε με αυθεντική ναπολετάνικη πίτσα ψημένη στον ξυλόφουρνο, πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, προτάσεις που σερβίρουν σε στυλ tapas, αλλά και ζουμερά burgers.

Itali.co

Από τις πίτσες, η salsiccia, με θρυμματισμένο ιταλικό λουκάνικο, pepperoncini, ψητές πιπεριές και τοματάκι San Marzano ή η BBQ, με ψητό κοτόπουλο, λιαστές ντομάτες, πιπεριές, mozzarella και σάλτσα BBQ, είναι ιδανικές για food & beer pairing ενώ από τα "ιταλικά tapas", τα τρυφερά μοσχαρίσια κεφτεδάκια με pomodoro και παρμεζάνα και η buratta με μαριναρισμένα ντοματίνια, pesto και βασιλικό επίσης "τραβάνε" μπύρα. Στο "Itali.co" τα burgers είναι ένα επίσης δυνατό κεφάλαιο με προτάσεις όπως το "Siciliano" με Pepperoni, μανιτάρια, mozzarella, harisa και λάδι τρούφας αλλά και το απόλυτο αποδομημένο veggie  burger ("humanity") που θα χρειαστείτε μαχαιροπίρουνο για να το απολαύσετε. 

Ανδρεα Παπανδρεου 3, Γλυφαδα, 210-9681122, FB: Itali.co, IG: Itali.co.Glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.