Da Luz

Ένας χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας: για να κάνεις διάλειμμα απ' το shopping, για απογευματινό καφεδάκι, για χαλαρή βραδινή έξοδο με ή άνευ φαγητού.

Da Luz

Cosy spot

Ένας χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας: για να κάνεις διάλειμμα απ' το shopping, για απογευματινό καφεδάκι, για χαλαρή βραδινή έξοδο με ή άνευ φαγητού.

Da Luz - εικόνα 1

Οι all day χώροι μου αρέσουν, γιατί είναι εκεί πρωί, μεσημέρι, βράδυ, είναι χαλαροί και μπορείς άνετα να τους κάνεις στέκι, ιδίως αν βρίσκονται στη γειτονιά σου. Αν μένεις στον αθηναϊκό βορρά, κάνε μια στάση στο «Da Luz» στη Νέα Ερυθραία. Είναι απλό, κομψό και λειτουργικό (στο δεξί του κομμάτι κατοικοεδρεύει η μπάρα, στο αριστερό τα τραπέζια του φαγητού), όμορφα διακοσμημένο σε αποχρώσεις του πράσινου και του κόκκινου, με ωραίο touch τα κόκκινα φωτιστικά πάνω από τα τραπέζια και το γυάλινο κομμάτι της οροφής. Οι μουσικές είναι πολυσυλλεκτικές· το μικρό μενού επίσης. Τα ορεκτικά είναι συμπαθή και οι σαλάτες πλούσιες: ξεχώρισα μια αρκετά κλασική με ρόκα, λιαστή ντομάτα, κρουτόν, παρμεζάνα και μπαλσάμικο και μια δεύτερη, λίγο πιο παιχνιδιάρικη, όπου τα σαλατικά συνοδεύονταν από σος μελιού και ζεστό κατσικίσιο τυρί. Τα κυρίως πιάτα επιχειρούν να καλύψουν όλα τα γούστα, είναι επίσης απλά και ανεπιτήδευτα. Το κοτόπουλο σχάρας μαρινάρεται σε λάιμ, θυμάρι και καππαρόφυλλα και συνοδεύεται από ψητά λαχανικά, ενώ ικανοποιητικά είναι και τα φιλετίνια με σος άγριων μανιταριών, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Στο τέλος, δοκίμασε το ισορροπημένο σε γλυκύτητα σουφλέ σοκολάτας. Προσεγμένο, έντιμο και φιλικό, το «Da Luz» είναι από αυτά τα cosy μέρη που είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις, να τα πεις (και να τα πιεις) με την παρέα σου, και μεσοβδόμαδα και τα Παρασκευοσάββατα. Κάθε μέρα είναι η μέρα του... INFO

DA LUZ Χαρ. Τρικούπη 157, Κηφισιά, 2106253065. Έως 1 π.μ. Τιμή: € 23-28.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.