MasterChef υπογραφή στο νέο μενού του Μπαρ Μπεε Κιου

Ο νέος σεφ του Μπαρ Μπεε Κιου έρχεται από το MasterChef και φέρνει ανανεωμένο μενού

μπαρμπεκιου

Όταν ένα brand που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό burger συναντά έναν chef που δοκιμάστηκε στη φωτιά της τηλεοπτικής κουζίνας, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να έχει ένταση. Το Μπαρ Μπεε Κιου περνά σε νέα δημιουργική φάση, με την υπογραφή του Λευτέρης Πέτρου – του chef που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε μέσα από το MasterChef Greece, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Διλώνοντας ξεκάθαρη τις προθέσεις της, αυτή η συνεργασία δίνει έμφαση στο προϊόν, στην πρώτη ύλη, στη σωστή τεχνική, όσο στην κουζίνα έχουν ήδη μπει νέες διαδικασίες, με κοινό παρονομαστή τη γευστική συνέπεια και το σωστό ψήσιμο.

LEFTERIS PETROU

Τα burgers πλέον σερβίρονται σε αφράτο, βουτυρένιο πατατόψωμο μοναδικής συνταγής, ενώ το νέο μοσχαρίσιο μπιφτέκι ψήνεται με την αυθεντική τεχνική του smash, ώστε να καραμελώνει σωστά, να "κλειδώνει" τους χυμούς και να αναδεικνύει τα αρώματα του κρέατος. Για τους πιστούς της παλιάς σχολής, υπάρχει πάντα η επιλογή του κλασικού, ζουμερού μπιφτεκιού 200g – μια γέφυρα ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα.

Απο το ολοκαίνουργιο μενού ξεχωρίζει το Full house με δύο smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια με σωστή καραμελοποίηση, τέσσερις φέτες cheddar, διπλό μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια, teriyaki sauce, iceberg και πίκλες συνθέτοντας ένα burger με πληθωρική προσωπικότητα. 

Η πιο "chef-ίστικη" πρόταση του μενού, το Beef Cheeka προτείνει σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα, με σάλτσα αντζίκας, μια αρωματική σάλτσα πιπεριάς που δίνει
βάθος και ελαφριά πικάντικη ένταση στο μοσχάρι, κρέμα παρμεζάνας , spicy mayo, πίκλες και το τραγανό τηγανητό κρεμμύδι ολοκληρώνονυας ένα σύνθετο και ισορροπημένο burger. Comfort, αλλά με τεχνική ακρίβεια.

μπαρμπεκιου

Η νέα αυτή σύμπραξη σηματοδοτεί το επανασυστήσιμο ενός brand που από τη Φρεαττύδα κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για τους burger lovers. Με παρουσία στη διεθνή List25 των "New York Times" για τα καλύτερα burgers στον κόσμο και με νέα δυναμική στο Πασαλιμάνι, το Μπαρ Μπεε Κιου δείχνει ότι δεν επαναπαύεται στη φήμη του – επενδύει στη γεύση. Και κάπως έτσι, το burger περνά από το comfort στο masterclass.

Περισσότερα εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φεβρουάριος στη μαρίνα: Το Astir February Fair φέρνει shopping, γεύσεις και live δίπλα στη θάλασσα

Από τις 12 έως τις 23 Φεβρουαρίου, η Astir Marina Βουλιαγμένης οργανώνει μια πολυθεματική διοργάνωση με shopping, γεύσεις και ανοιχτές δράσεις δίπλα στη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/02/2026

Θεσσαλονίκη Update: Όλες οι διευθύνσεις για τα χειμερινά σας city breaks

Με νέες πιάτσες, νέα στέκια και νέες συνήθειες να ξαναγράφουν το χάρτη της, η Θεσσαλονίκη κρατά για άλλη μια χρονιά την πρώτη θέση στις city break επιλογές μας, και αυτές είναι όλες οι διευθύνσεις που θα πρέπει να ξέρετε, για τις χειμερινές σας αποδράσεις.

Στο βουνό για καφέ, φαγητό και ποτό: Η αθόρυβα ανερχόμενη πιάτσα του Υμηττού

Ο Υμηττός είναι το νέο Παγκράτι (χωρίς το άγχος του), θα έλεγε κάποιος προβοκάτορας. Σίγουρα είναι μια χαμηλόφωνη πιάτσα που τραβάει συνεχώς το ενδιαφέρον μας.

Πού τρώει (πολύ δυνατό) street food η Αθήνα

Στην Αθήνα, η κουζίνα του δρόμου και το χεράτο φαγητό έχουν εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης παραδοσιακών και σύγχρονων γεύσεων.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Κοκοράκι με fregola στο 'Zappa'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Το Makris Athens υποδέχεται το διάστερο Da Terra από το Λονδίνο

Ένας από τους κορυφαίους fine-dining προορισμούς του Λονδίνου και ο σεφ Rafael Cagali φέρνουν κάτι από τη μαγειρική τους μαγεία στην έδρα του Πέτρου Δήμα. Μαζί τους, μεταξύ άλλων, και η κορυφαία σομελιέ Μαρία Μπούμπα.