Διαχρονικό και αναμφίβολα κομψό, το "Cova" της Astir Marina ντύνεται γιορτινά και μας προσκαλεί σε δύο εκλεπτυσμένες brunch εμπειρίες που αναδεικνύουν τη μιλανέζικη παράδοση του ιστορικού οίκου. Με ρίζες από το 1817, το θρυλικό ζαχαροπλαστείο απογειώνει το εορταστικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα μέσα από αρώματα τρούφας, premium υλικά και την ανεπιτήδευτη ιταλική φινέτσα που το χαρακτηρίζει.

Στο Christmas Brunch, η γαστρονομική αφήγηση ξεκινά με ποσέ αυγά πάνω σε τραγανή βάση πατάτας, εμπλουτισμένα με φρέσκια τρούφα, ενώ η ιταλική φριτάτα με καπνιστό σολομό, cream cheese και αυγοτάραχο φέρνει στο τραπέζι τη refined πλευρά του comfort. Το lobster roll και το ριζότο alla Milanese υπογράφουν την πιο αυθεντική μιλανέζικη διάθεση, ενώ το Black Angus Ribeye προσθέτει μια νότα πολυτέλειας στο γιορτινό μενού. Το φινάλε έρχεται γλυκό και αρωματικό, με την κλασική Torta Caprese και το εμβληματικό Panettone του Cova να συνοδεύονται από κρέμα μασκαρπόνε.
Την Πρωτοχρονιά, το brunch ανεβαίνει επίπεδο: απαλά scrambled αυγά με αστακό και brioche, το signature Croc à la Cova και το άκρως χειμωνιάτικο ριζότο με άγρια μανιτάρια, κάστανο, taleggio και μαύρη τρούφα συνθέτουν ένα μενού γεμάτο χειμερινή θαλπωρή. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με επιδόρπια όπως το cornetto με κρέμα κάστανου και βύσσινα ή την ανάλαφρη panna cotta.

Με μια ενημερωμένη wine list και δημιουργικά cocktails να δημιουργούν αρμονικά pairings, το Cova υπογράφει ένα γιορτινό brunch αλλά και lunch που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.
Aπόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης, 2144448250, IG: @covaastirmarina, FB: cova.astir