Da Massimo : Cozy γιορτές αλά ιταλικά

Χριστούγεννα με ιταλική καρδιά ... απολαμβάνοντας θαλασσινά, ζυμαρικά ημέρας και πίτσες στον ξυλόφουρνο.

da massimo

Με ανεβασμένη διάθεση, απόλυτα συντονισμένη με το πνεύμα της εποχής, το κομψό στέκι της Νέας Ερυθραίας υποδέχεται τα Χριστούγεννα αλά ιταλικά. Εξάλλου, στο "Da Massimo", ο Massimo από το Μπαρι στα της κουζίνας και η Χριστίνα στην φροντίδα των καλεσμένων, γνωρίζουν καλά πώς να αξιοποιήσουν τη γαστρονομική προίκα της Ιταλίας, προσθέτοντας πρωτότυπες γιορτινές ιδέες.

da massimo

Το ρυθμό θέτουν οι πάστες με ολόφρεσκα θαλασσινά, όπως ένας ωραίος ροφός κριθαρώτο ή τα διαφορετικά πιάτα ημέρας που εναλλάσσονται όπως το οσομπούκο αλά μιλανέζε, τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ σελινόριζας καθώς και ο φρέσκος αστακός με ζυμαρικά. Επειδή οι γιορτές μυρίζουν ζυμάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο, μια πάντοτε ωραία ιδέα είναι η έξοχη πίτσα σε 5 διαφορετικές εκδοχές, ανάμεσά τους η pizza alla calabrese με το ομώνυμο καυτερό σαλάμι καθώς και η pizza con burrata με σάλτσα ντομάτας, ωμή burrata και βασιλικό.

da massimo

Περισσότερες πληροφορίες

Da Massimo

Ευαγγελιστρίας 13, Ν. Ερυθραία
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.