Σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές του Πειραιά, το Πασαλιμάνι, το "Flavino – Enoteca e’ Cucina" φέρνει την ψυχή της Ιταλίας στο τραπέζι, συνδυάζοντας τη γεύση με την αγάπη για το κρασί.


Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις, πάντα με έμφαση στο να "ακούγεται" η παράδοση και η πρώτη ύλη, ενώ επιλεγμένες ετικέτες από την Ελλάδα και την Ιταλία "αγκαλιάζουν" κάθε πιάτο.
Δοκιμάστε το vitello tartufo με αγιολί τρούφας και αβγό ποσέ, την burrata με πέστο και ντοματίνια, αλλά και τα rigatoni all’ amatriciana με καπνιστή πανσέτα και πεκορίνο. Οι πίτσες σε φούρνο πυρότουβλου –από την κλασική Margherita έως τη spicy Picante– είναι εγγύηση.
Σαλάτες με εποχικά λαχανικά συνοδεύουν το γεύμα ή λειτουργούν και ως ελαφρύ κυρίως πιάτο, σε ένα all-day στέκι που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα και business lunches.

Tip: Κάθε ώρα στο "Flavino – Enoteca e’ Cucina" έχει το συνοδευτικό της, από έναν espresso το πρωί μέχρι ένα aperitivo ή ένα κοκτέιλ αλά ιταλικά το βράδυ, με φόντο τη θάλασσα.

Info
Ακτή Μουτσοπούλου 5, Πειραιάς, 2104292444, flavino.gr, IG: @flavino_enotecaecucina
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.
