
Στις 2 Οκτωβρίου, το "One&Only Aesthesis" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα φιλοξενεί στο εστιατόριο "Ora" του Έκτορα Μποτρίνι το ιστορικό "Όλυμπος Νάουσα" της Θεσσαλονίκης, μαζί με τρεις σημαντικούς οινοποιούς της Βόρειας Ελλάδας, με ένα μενού που ενώνει γεύσεις και αρώματα με βαθιές ρίζες στην ελληνική παράδοση.

Με ιστορία άνω των εξήντα ετών, το "Όλυμπος Νάουσα" υπήρξε σημείο αναφοράς για την αστική κουζίνα της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, με επικεφαλής τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα, επανέρχεται δυναμικά, αναδεικνύοντας τη σύνδεση ανάμεσα στην κληρονομιά της πόλης και τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Έχει, μάλιστα, αποσπάσει Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, από τον σημαντικότερο θεσμό της χώρας, τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος.

Για την αθηναϊκή του παρουσία, το εστιατόριο συνεργάζεται με τρεις κορυφαίους παραγωγούς κρασιού: τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου (Κτήμα Γεροβασιλείου), τον Άγγελο Ιατρίδη (Κτήμα Άλφα) και τον Στέλιο Μπουτάρη (Κτήμα Κυρ-Γιάννη). Οι ίδιοι επιλέγουν ετικέτες από τα κτήματά τους, συνοδεύοντας ένα μενού 7 πιάτων που σχεδίασε ο Δημήτρης Τασιούλας ειδικά για τη βραδιά.
Το αποτέλεσμα θα είναι μια εμπειρία που φέρνει στο προσκήνιο τη γαστρονομική ιστορία της Θεσσαλονίκης και τον πλούτο των ελληνικών κρασιών, μέσα από τον καμβά της υψηλής κουζίνας.

Info
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 216 686 1310 ή επισκεφθείτε το link.