Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Στις 2 Οκτωβρίου, το "One&Only Aesthesis" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα φιλοξενεί στο εστιατόριο "Ora" του Έκτορα Μποτρίνι το ιστορικό "Όλυμπος Νάουσα" της Θεσσαλονίκης, μαζί με τρεις σημαντικούς οινοποιούς της Βόρειας Ελλάδας, με ένα μενού που ενώνει γεύσεις και αρώματα με βαθιές ρίζες στην ελληνική παράδοση.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα 1

Με ιστορία άνω των εξήντα ετών, το "Όλυμπος Νάουσα" υπήρξε σημείο αναφοράς για την αστική κουζίνα της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, με επικεφαλής τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα, επανέρχεται δυναμικά, αναδεικνύοντας τη σύνδεση ανάμεσα στην κληρονομιά της πόλης και τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Έχει, μάλιστα, αποσπάσει Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, από τον σημαντικότερο θεσμό της χώρας, τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα 3

Για την αθηναϊκή του παρουσία, το εστιατόριο συνεργάζεται με τρεις κορυφαίους παραγωγούς κρασιού: τη Βασιλική Γεροβασιλείου (Κτήμα Γεροβασιλείου), την Αγγελική Ιατρίδου (Κτήμα Άλφα) και τον Στέλιο Μπουτάρη (Κτήμα Κυρ-Γιάννη). Οι ίδιοι επιλέγουν ετικέτες από τα κτήματά τους, συνοδεύοντας ένα μενού 7 πιάτων που σχεδίασε ο Δημήτρης Τασιούλας ειδικά για τη βραδιά.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια εμπειρία που φέρνει στο προσκήνιο τη γαστρονομική ιστορία της Θεσσαλονίκης και τον πλούτο των ελληνικών κρασιών, μέσα από τον καμβά της υψηλής κουζίνας. 

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα 2


Info

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 216 686 1310  ή επισκεφθείτε το link.

Περισσότερες πληροφορίες

Ora by Ettore Botrini

Λ. Ποσειδώνος Αστέρια Γλυφάδας (Ξεν. One & Only Aesthesis)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.