"Chalet Politeia": Προσεγμένες γεύσεις σε έναν ατμοσφαιρικό κήπο

Chalet © Λεωνίδας Τούμπανος

Για τα βόρεια προάστια και όχι μόνο, το "Chalet" είναι ένας προορισμός-εμπειρία, όπου η γαστρονομία πρωταγωνιστεί σε μια κομψή ανεπιτήδευτα χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το μεσημέρι και το βράδυ, ο σεφ Βασίλης Τζίμας παρουσιάζει πιάτα που αναδεικνύουν την ποιοτική πρώτη ύλη μέσα από διαφορετικές κουζίνες του κόσμου, κρατώντας πάντα την ελληνική ταυτότητα ζωντανή.

Chalet
© Λεωνίδας Τούμπανος

Στο μενού ξεχωρίζουν το πικάντικο μοσχαρίσιο τατάκι με πουρέ γλυκοπατάτας με miso και ponzu-siracha, οι premium κοπές, αλλά και ο "γύρος" από Wagyu, ένα εκλεπτυσμένο twist σε ένα αγαπημένο φαγητό. Σημαντική θέση στον κατάλογο έχουν οι παρασκευές στη σχάρα Robata, που απογειώνουν τη γεύση με καπνιστό χαρακτήρα. Τα Σαββατοκύριακα θα βρεθείτε εδώ από το πρωί, όπου τα προσεγμένα πιάτα του brunch μάς βάζουν σε mood απόλαυσης και χαλάρωσης.

Chalet
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τα βράδια ο κήπος ζωντανεύει με dj sets και live μουσική, ενώ από τα social media του "Chalet" θα ενημερωθείτε για τη βραδιά θερινού σινεμά για παιδιά που διοργανώνει μία φορα την εβδομάδα, ώστε οι γονείς να απολαύσουν την έξοδό τους ξέγνοιαστα. Επιπλέον, το "Chalet" διαθέτει εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και μπορεί να αναλάβει να φιλοξενήσει το δικό σας ιδιωτικό event για οποιαδήποτε περίσταση.

Chalet
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία, 2106201081, chaletpoliteia.gr, FB: Chalet Politeia, IG: @chalet.politeia

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
01/10/2025

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.