
Μια σχετικά πρόσφατη άφιξη στο Μαρούσι, με κρεοφαγικό προφίλ και μοντέρνα αισθητική, κρατά τις ισορροπίες μεταξύ της παράδοσης και της σύγχρονης μαγειρικής πραγματικότητας σε ένα χώρο που συνδυάζει την αισθητική του fine κρεατάδικου με την οικειότητα ενός μαγαζιού της παρέας. Οι Κυριάκος Δαμάσκος και Νίκος Κονιαβίτης δημιούργησαν το "Μάσα Blanca", το οποίο ικανοποιεί το απαιτητικό κοινό των meat aficionados, προτείνοντας γνώριμες και εξαιρετικά δημοφιλείς γεύσεις, με πιο προσεγμένα, όχι όμως επιτηδευμένα, twists.

Σπαλομπριζόλες, tomahawk και rib-eye steaks συναντούν αφράτα γεμιστά μοσχαρίσια μπιφτέκια, χοιρινά μπριζολάκια, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλου περασμένα σε βέργα, burger προβατίνας και πληθωρικές ποικιλίες κρεατικών. Νόστιμα παρελκόμενα, αλείμματα όπως φίνα τυροκαυτερή, τζατζίκι περιποιημένο και καπνιστή μελιτζανοσαλάτα φτάνουν στα τραπέζια μαζί με ορεκτικό σαγανάκι με λαδοτύρι Μυτιλήνης, τριλογία λουκάνικων, τροφαντά μοσχαρίσια κεφτεδάκια και τυρένιες κροκέτες που σηκώνουν την αυλαία στο τσιμπούσι, ενώ σαλάτες όπως η burrata με ντοματίνια, αβοκάντο και λιαστή ντομάτα και η ελληνική με αγγουροντομάτα, ξινομυζήθρα, παξιμάδι και κάππαρη δίνουν φρέσκο τόνο σε ένα υπερπλήρες γεύμα. Οι μακαρονάδες, τέλος, έρχονται να καλύψουν όλα τα γούστα, αφού φτιάχνουν ωραιότατη ντοματένια ναπολιτέν, πλούσια καρμπονάρα και μπολονέζ.

Ερυθρού Σταύρου 23, Μαρούσι, 2106811652, Masa Blanca Grill Bar, @masablanca_grill_bar