Πώς θα φας σαν τον Τομ Κρουζ στο Mission: Impossible

Ένα impossible μενού δημιουργήθηκε με σκοπό να απογειώσει την εμπειρία της προβολής για το τελευταίο μέρος του θρυλικού franchise.

Πώς θα φας σαν τον Τομ Κρουζ στο Mission: Impossible AI Generated Image

Ο Τομ Κρουζ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τις τελευταίες ημέρες, με την ταινία Επικίνδυνη Αποστολή: Η Έσχατη Τιμωρία να καταφθάνει στις αίθουσες και να σημειώνει ήδη εντυπωσιακές εισπράξεις εισιτηρίων. Ο απόλυτος και τελευταίος πια action star φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή, ποζάρει στις κάμερες των φωτογράφων στα κόκκινα χαλιά από πρεμιέρα σε πρεμιέρα και γίνεται viral ακόμα και για τον τρόπο που τρώει ποπ κορν.

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το hype της Επικίνδυνης Αποστολής, η αμερικάνικη αλυσίδα κινηματογράφων Alamo Drafthouse (που ανέκαθεν σέρβιρε φαγητό και ποτό στις προβολές της) λανσάρει ένα καινούργιο μενού εμπνευσμένου από την ταινία, η οποία θα είναι μάλιστα και η τελευταία του franchise.

O νέος κατάλογος είναι διαθέσιμος στις αίθουσες 42 διαφορετικών τοποθεσιών της Αμερικής από τις 20 Μαΐου μέχρι και τις 19 Ιουνίου και θα αποτελείται από ‘επικίνδυνα νόστιμες δημιουργίες με βάση το mac & cheese και εμπνευσμένες από παλαιότερες αποστολές’. Κάθε πιάτο θα μπορεί να συνοδευτεί και με το Mission: Accepted κοκτέιλ, σχεδιασμένο για να σε κρατήσει κουλ όταν τα πράγματα γίνουν υπερβολικά ‘cheesy’.

Παρόλο που εμείς στην Ελλάδα μάλλον θα τη βγάλουμε με ποπ κορν και κοκα κολα, μερικές από τις γευστικές επιλογές μας αν παρακολουθούσαμε την ταινία σε κάποιο Alamo Drafthouse θα ήταν οι εξής: To ‘Your Mission’  (κλασικό mac and cheese με κρεμώδες τυρί cheddar), το ‘Protocol’ (mac and cheese με τσίλι, chips, sriracha sour cream και κρεμμύδια), το ‘Rogue’ (με jalapeños, πίκλες, BBQ σως και  pulled pork), το ‘Fallout’ ( με goat cheese, μπρόκολο, πιπεριές και σπανάκι) και το Reckoning (με pepperoni, λουκάνικο, μπέικον, pizza sauce, λάδι τρούφας και παρμεζάνα). Το κοκτέιλ Mission: Accepted ακούγεται spicy και περιέχει ρούμι, τζίντζερ, passionfruit, lime και seltzer.

Τι από τα παραπάνω θα δοκίμαζες πρώτα;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.