Αυτό είναι το μάλλον πιο νόστιμο νηστίσιμο smash burger της Αθήνας

Το λένε C&M, είναι vegetarian και εκεί θα το βρεις. Spoiler alert: Έχει... βραβευμένη υπογραφή.

smash

Το ότι νηστεύεις για το Πάσχα δεν θα έπρεπε να σε εμποδίζει από το να απολαμβάνεις το φαγητό σου, πόσο μάλλον στην Αθήνα του ποιοτικού street food. Έτσι λοιπόν, αν είσαι στην αναζήτηση νοστιμιάς μέσα στην εορταστική περίοδο και δηλώνεις φαν των μπέργκερ, καλό θα ήταν ο δρόμος σου να σε οδηγήσει στο Athens Street Hub για να δοκιμάσεις την νέα προσθήκη στο μενού του 4hands.
 

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα λοιπόν, ο Γιώργος Παπαζαχαρίας και ο Θάνος Φέσκος παρουσιάζουν την πρώτη τους επίσημη vegetarian δημιουργία με το όνομα C&M (Celeriac & Mushroom). Πρόκειται για ένα μπέργκερ που επιβεβαιώνει πως η δημιουργικότητα και η ένταση της γεύσης δεν γνωρίζουν περιορισμούς.

Το C&M αποτελείται από δύο μπιφτέκια σελινόριζας, αλμυρά μανιτάρια, τυρί αρσενικό Νάξου, μαγιονέζα και πίκλα σέλινο, σερβιρισμένα μέσα στο signature bun του 4Hands. Μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη φιλοσοφία του comfort street-food με την ακρίβεια και τις τεχνικές του fine dining.

"Με το C&;M θέλαμε να αποδείξουμε ότι ένα burger χωρίς κρέας μπορεί να είναι το ίδιο satisfying και γεμάτο βάθος, αρκεί να του δώσεις την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια”, σημειώνει ο Γιώργος Παπαζαχαρίας.

Ο Θάνος Φέσκος προσθέτει: "Το vegetarian δεν είναι περιορισμός – είναι ευκαιρία. Να δημιουργήσεις κάτι με χαρακτήρα, που σέβεται το υλικό και την εποχικότητα.”


Το Athens Street Hub είναι ένα φρέσκο πρότζεκτ αστικής κουλτούρας με αύρα θερινού σινεμά, το οποίο συνδυάζει το καλό φαγητό με τα χαλαρά vibes της πόλης και έχει ως αδιαμφησβήτητους πρωταγωνιστές τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη ‘street’ εμπειρία. Το  4hands και οι Παπαζαχαρίας-Φέσκος συμπληρώνουν αυτό το σκηνικό κάνοντας elevate στο αγαπημένο smash burger κινητοποιώντας γνώσεις και δημιουργικό πνεύμα από τις κουζίνες των fine dining εστιατορίων που έχουν διαπρέψει.



Info:
Το C&M burger θα είναι διαθέσιμο στο κοινό από την Παρασκευή 11 Απριλίου και ώρα 19:00
Κεραμεικού 111, Αθήνα 104 35

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.