To Ergon μεγαλώνει με νέο εστιατόριο στην Ερμού

Τα επόμενα βήματα του Ergon και πότε θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του το νέο concept ελληνικής κουζίνας.

To ERGON House μεγαλώνει με νέο εστιατόριο στην Ερμού

Άνοιξε στην Αθήνα μόλις το 2019, κι όμως είναι δύσκολο να σκεφτείς πια την οδό Μητροπόλεως χωρίς το Ergon House. Με βασικές αρχές τις καλές πρώτες ύλες, τον συνδυασμό υπηρεσιών και την πρωτοποριακή αισθητική αποτελεί έναν σημαντικό αθηναϊκό πολυχώρο και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη σκηνή της εστίασης και της διαμονής, ως κάτι πρωτοποριακό.

Μέσα στο 2025 λοιπόν, το Ergon ετοιμάζεται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, με νέες τοποθεσίες και concept που θα μας απασχολήσουν. 

Διαβάστε Επίσης


Περιμένουμε λοιπόν έναν ολοκαίνουργιο εστιατορικό πολυχώρο με ελληνικό, παραδοσιακό χαρακτήρα και ματιές στην αστική κουζίνα, που φιλοδοξεί να μας μεταφέρει στην παλιά Αθήνα. Τη γευστική επιμέλεια στο νέο σποτ που θα πιάσει πόστο στα χαμηλά της Ερμού -και αναμένεται τον Μάιο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αναλάβει για ακόμα μία φορά ο σεφ Παναγιώτης Ξάνθης, υπεύθυνος για τις δημιουργίες σε κάθε Ergon τοποθεσία εκτός του bakery.

Το project θα συμπληρώνεται από πολυτελή δωμάτια πάνω από το νέο εστιατόριο. Αυτό δε θα είναι το μόνο καινούργιο project από τους ανθρώπους του Ergon, καθώς ετοιμάζουν μπόλικα ακόμη κόνσεπτ για το προσεχές διάστημα.

Περισσότερα προσεχώς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
18/12/2025

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.