"Première" έρωτας στο "Athenaeum Intercontinental Athens"

Το πολυτελές ξενοδοχείο "Athenaeum Intercontinental Athens" και το γαστρονομικό εστιατόριο “Première” με την αξέχαστη θέα στην Αθήνα υποδέχονται την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου με μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας και γαστρονομίας που έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να γιορτάσουν τον έρωτα με στιλ και πολυτέλεια.

Αγίου Βαλεντίνου Premiere Athenaeum Intercontinental

Για μία μόνο νύχτα ή για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, μεταμορφώνεται στον απόλυτο προορισμό για τους ερωτευμένους με ειδικά Valentine’s πακέτα μιας νύχτας (€ 322,54 με το δείπνο, συν 4 € τέλος κλιματικής ανθεκτικότητας) που περιλαμβάνουν διαμονή στα στιλάτα δωμάτια, δείπνο στο Premiere για δύο άτομα, πλούσιο πρωινό στο Cafezoe την επομένη και late check-out για να ευχαριστηθείτε στο έπακρο τη διαμονή σας. 

Premiere

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, υπάρχει η δυνατότητα διήμερου πακέτου (14-16 Φεβρουαρίου, €163,00 ανά διανυκτέρευση, συν 4 € τέλος κλιματικής ανθεκτικότητας, με όλες τις παροχές χωρίς το δείπνο), ενώ η εξασφάλιση δωρεάν χώρου στάθμευσης ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κάνει ακόμη πιο ελκυστική την εμπειρία. 

Ό,τι κι αν επιλέξετε, η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινά άκρως εορταστικά με ένα ποτήρι Prosecco στο Artlounge, ενώ όσοι συνεχίσετε στο βραβευμένο Première Restaurant, με την arty ατμόσφαιρα και την πανοραμική θέα στο Αθηναϊκό skyline και την Ακρόπολη, το γαστρονομικό ταξίδι κορυφώνεται με το Valentine Set Menu (€ 120,00 το άτομο για επισκέπτες εκτός πακέτου).

Η εμπειρία ξεκινά με το Amour Royale, κοκτέιλ με αφρώδες κρασί και σιρόπι κόκκινων μούρων, που ακολουθείται από μια δημιουργική επιλογή amuse bouche: ψωμί με χαρούπι και σοκολάτα, κανελόνια καλαμποκιού με χαβιάρι και κρέμα παρμεζάνας και μαντλέν μπέικον. Τα ταλιολίνι λαχανικών με καλαμάρι και σάλτσα σαμπάνιας δίνουν τη θέση τους στο καρπάτσιο με φρούτα του δάσους σε μια θαλασσινή ευωχία.

Αγίου Βαλεντίνου Premiere Athenaeum Intercontinental

Στη συνέχεια, μετά από μια μαστίχα με λεβάντα, το Surf & Turf φέρνει κοντά γη και θάλασσα με  μοσχαρίσιο tenderloin και φύλλο κρούστας γεμιστό με καβούρι, πλιγούρι, βότανα και σάλτσα τζίντζερ δίνοντας έξτρα γιορτινή λάμψη σε μια από τις πιο δυνατές γαστρονομικές τάσεις. Η βραδιά κλείνει με ένα απολαυστικό pre-dessert Passion lollipop και ένα επιδόρπιο-καρδιά σοκολάτας με crémeux φράουλας και gel framboise.

Κλείστε τώρα τη ρομαντική σας απόδραση στο "Athenaeum Intercontinental Athens" και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα! 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.