"Première" έρωτας στο "Athenaeum Intercontinental Athens"

Το πολυτελές ξενοδοχείο "Athenaeum Intercontinental Athens" και το γαστρονομικό εστιατόριο “Première” με την αξέχαστη θέα στην Αθήνα υποδέχονται την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου με μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας και γαστρονομίας που έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να γιορτάσουν τον έρωτα με στιλ και πολυτέλεια.

Αγίου Βαλεντίνου Premiere Athenaeum Intercontinental

Για μία μόνο νύχτα ή για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, μεταμορφώνεται στον απόλυτο προορισμό για τους ερωτευμένους με ειδικά Valentine’s πακέτα μιας νύχτας (€ 322,54 με το δείπνο, συν 4 € τέλος κλιματικής ανθεκτικότητας) που περιλαμβάνουν διαμονή στα στιλάτα δωμάτια, δείπνο στο Premiere για δύο άτομα, πλούσιο πρωινό στο Cafezoe την επομένη και late check-out για να ευχαριστηθείτε στο έπακρο τη διαμονή σας. 

Premiere

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, υπάρχει η δυνατότητα διήμερου πακέτου (14-16 Φεβρουαρίου, €163,00 ανά διανυκτέρευση, συν 4 € τέλος κλιματικής ανθεκτικότητας, με όλες τις παροχές χωρίς το δείπνο), ενώ η εξασφάλιση δωρεάν χώρου στάθμευσης ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κάνει ακόμη πιο ελκυστική την εμπειρία. 

Ό,τι κι αν επιλέξετε, η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινά άκρως εορταστικά με ένα ποτήρι Prosecco στο Artlounge, ενώ όσοι συνεχίσετε στο βραβευμένο Première Restaurant, με την arty ατμόσφαιρα και την πανοραμική θέα στο Αθηναϊκό skyline και την Ακρόπολη, το γαστρονομικό ταξίδι κορυφώνεται με το Valentine Set Menu (€ 120,00 το άτομο για επισκέπτες εκτός πακέτου).

Η εμπειρία ξεκινά με το Amour Royale, κοκτέιλ με αφρώδες κρασί και σιρόπι κόκκινων μούρων, που ακολουθείται από μια δημιουργική επιλογή amuse bouche: ψωμί με χαρούπι και σοκολάτα, κανελόνια καλαμποκιού με χαβιάρι και κρέμα παρμεζάνας και μαντλέν μπέικον. Τα ταλιολίνι λαχανικών με καλαμάρι και σάλτσα σαμπάνιας δίνουν τη θέση τους στο καρπάτσιο με φρούτα του δάσους σε μια θαλασσινή ευωχία.

Αγίου Βαλεντίνου Premiere Athenaeum Intercontinental

Στη συνέχεια, μετά από μια μαστίχα με λεβάντα, το Surf & Turf φέρνει κοντά γη και θάλασσα με  μοσχαρίσιο tenderloin και φύλλο κρούστας γεμιστό με καβούρι, πλιγούρι, βότανα και σάλτσα τζίντζερ δίνοντας έξτρα γιορτινή λάμψη σε μια από τις πιο δυνατές γαστρονομικές τάσεις. Η βραδιά κλείνει με ένα απολαυστικό pre-dessert Passion lollipop και ένα επιδόρπιο-καρδιά σοκολάτας με crémeux φράουλας και gel framboise.

Κλείστε τώρα τη ρομαντική σας απόδραση στο "Athenaeum Intercontinental Athens" και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα! 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.