Ρομαντική απόδραση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο "Poseidon Athens Hotel"

Το ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με εντυπωσιακή θέα στον Σαρωνικό και ειδικό μενού.

Roof Garden

Το "Poseidon Athens Hotel", το πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, προτείνει μια μοναδική ρομαντική εμπειρία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με εντυπωσιακή θέα στον Σαρωνικό και ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση, το ξενοδοχείο προσκαλεί τα ζευγάρια να απολαύσουν το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου στο εντυπωσιακό roof garden του.

Poseidon
© LEONIDAS TOUMBANOS

Για την 14η Φεβρουαρίου, το "Poseidon Athens Hotel" έχει ετοιμάσει ένα ειδικό γευστικό μενού, που εμπνέεται από τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά και τις γεύσεις που "συνομιλούν" με τον αισθησιασμό της ημέρας. Το δείπνο ξεκινά με το καλωσόρισμα ενός κοκτέιλ Strawberry Bellini, ενός δροσερού και ελαφρού ποτού που ανοίγει την όρεξη και προετοιμάζει για τη συνέχεια. Απολαυστική αρχή με τα amuse bouche, τα οποία ξετυλίγονται με ιντριγκαδόρικες μίξεις, ποντάροντας στις έντονες αντιθέσεις, όπως το μανιτάρι γεμιστό με τυρί κρέμα, προσούτο και αποξηραμένο σύκο, τα bites περουβιανής πατάτας με crème fraîche και brick, και το tartar σολομού πάνω σε crostini με μαύρο χαβιάρι και μάνγκο.

Poseidon
© LEONIDAS TOUMBANOS

Η συνέχεια γράφεται με μια μοναδική βελουτέ σούπα παντζαριού αρωματισμένη με τζίντζερ και πορτοκάλι, που γαρνίρεται με quenelle αρωματικού γιαουρτιού με καρύδια και νότες μελιού. Η σαλάτα caprese με mozzarella burrata, άγρια ρόκα και καραμελωμένο βαλσάμικο φέρνει μια φρέσκια αίσθηση και προετοιμάζει ιδανικά για το κυρίως: φιλέτο χοιρινού σε σάλτσα από κρασί cabernet sauvignon, συνοδευόμενο από μανιτάρια shimeji, σπαράγγια βουτύρου με προσούτο και mousseline γλυκοπατάτας με λάδι τρούφας. Γλυκός επίλογος με dacquoise καρύδας με mousse από φρούτα του πάθους και miroir από κόκκινο βατόμουρο, που ολοκληρώνει την γευστική αυτή "απόδραση" με μία αέρινη απόλαυση διαρκείας.

Poseidon
© LEONIDAS TOUMBANOS

Τη ρομαντική ατμόσφαιρα της βραδιάς συμπληρώνει ζωντανή μουσική με σαξόφωνο, ιδανική υπόκρουση για το ρομαντικό δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Αν αναζητάτε την τέλεια ρομαντική βραδιά για εσάς και τον αγαπημένο σας, το "Poseidon Athens Hotel" είναι ο ιδανικός προορισμός για να γιορτάσετε με στυλ σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας. Το κόστος του δείπνου είναι 50€ ανά άτομο.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο, Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: 2109872000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.