Ρομαντική απόδραση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο "Poseidon Athens Hotel"

Το ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με εντυπωσιακή θέα στον Σαρωνικό και ειδικό μενού.

Roof Garden

Το "Poseidon Athens Hotel", το πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, προτείνει μια μοναδική ρομαντική εμπειρία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με εντυπωσιακή θέα στον Σαρωνικό και ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση, το ξενοδοχείο προσκαλεί τα ζευγάρια να απολαύσουν το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου στο εντυπωσιακό roof garden του.

Poseidon
© LEONIDAS TOUMBANOS

Για την 14η Φεβρουαρίου, το "Poseidon Athens Hotel" έχει ετοιμάσει ένα ειδικό γευστικό μενού, που εμπνέεται από τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά και τις γεύσεις που "συνομιλούν" με τον αισθησιασμό της ημέρας. Το δείπνο ξεκινά με το καλωσόρισμα ενός κοκτέιλ Strawberry Bellini, ενός δροσερού και ελαφρού ποτού που ανοίγει την όρεξη και προετοιμάζει για τη συνέχεια. Απολαυστική αρχή με τα amuse bouche, τα οποία ξετυλίγονται με ιντριγκαδόρικες μίξεις, ποντάροντας στις έντονες αντιθέσεις, όπως το μανιτάρι γεμιστό με τυρί κρέμα, προσούτο και αποξηραμένο σύκο, τα bites περουβιανής πατάτας με crème fraîche και brick, και το tartar σολομού πάνω σε crostini με μαύρο χαβιάρι και μάνγκο.

Poseidon
© LEONIDAS TOUMBANOS

Η συνέχεια γράφεται με μια μοναδική βελουτέ σούπα παντζαριού αρωματισμένη με τζίντζερ και πορτοκάλι, που γαρνίρεται με quenelle αρωματικού γιαουρτιού με καρύδια και νότες μελιού. Η σαλάτα caprese με mozzarella burrata, άγρια ρόκα και καραμελωμένο βαλσάμικο φέρνει μια φρέσκια αίσθηση και προετοιμάζει ιδανικά για το κυρίως: φιλέτο χοιρινού σε σάλτσα από κρασί cabernet sauvignon, συνοδευόμενο από μανιτάρια shimeji, σπαράγγια βουτύρου με προσούτο και mousseline γλυκοπατάτας με λάδι τρούφας. Γλυκός επίλογος με dacquoise καρύδας με mousse από φρούτα του πάθους και miroir από κόκκινο βατόμουρο, που ολοκληρώνει την γευστική αυτή "απόδραση" με μία αέρινη απόλαυση διαρκείας.

Poseidon
© LEONIDAS TOUMBANOS

Τη ρομαντική ατμόσφαιρα της βραδιάς συμπληρώνει ζωντανή μουσική με σαξόφωνο, ιδανική υπόκρουση για το ρομαντικό δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Αν αναζητάτε την τέλεια ρομαντική βραδιά για εσάς και τον αγαπημένο σας, το "Poseidon Athens Hotel" είναι ο ιδανικός προορισμός για να γιορτάσετε με στυλ σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας. Το κόστος του δείπνου είναι 50€ ανά άτομο.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο, Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: 2109872000

Περισσότερες πληροφορίες

Poseidon’s

Ξεν. «Poseidon», Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.