Γιορτάζουμε την αγάπη στα "Athenaum Hotels"

Ζεστή φιλοξενία με την πιο εντυπωσιακή θέα στην πόλη.

Pasithea

Κάθε χρόνο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές ρομαντικές στιγμές με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Τα ξενοδοχεία "Athenaeum Hotels" προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσουμε αυτή την ειδική περίσταση με εμπνευσμένα εορταστικά μενού σε rooftop εστιατόρια και ζεστή φιλοξενία με φόντο την πιο εντυπωσιακή θέα της Αθήνας!

Pasithea Rooftop Bar Restaurant

Στη φιλόξενη ατμόσφαιρα του rooftop εστιατορίου "Pasithea", στον 6ο όροφο του νέου  ξενοδοχείου "The Athenaeum", με την εντυπωσιακή περιμετρική θέα στους φωτισμένους Στύλους του Ολυμπίου Διός, την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το Ζάππειο, η ομάδα έχει ετοιμάσει ένα άκρως ρομαντικό δείπνο 5 εμπνευσμένων πιάτων (65€ / άτομο), με την υπογραφή του σεφ Βαγγέλη Νίκα: καπνιστός σολομός με κρέμα σχοινόπρασο, τάρτα μανιταριών, σαλάτα φράουλα και λαχταριστό μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ παστινάκι, σάλτσα κακάο και μπισκότο γλυκοπατάτας, και γλυκό finissage με μους ριζόγαλο -όλα συνοδευόμενα από αφρώδη οίνο. Αν θέλετε να συνδυάσετε φαγητό και χαλάρωση, τα ευρύχωρα, μοντέρνα δωμάτια και σουίτες του "The Athenaeum" είναι η καλύτερη λύση. Σημειώστε ότι η εμπειρία διαμονής ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο πρωϊνό μπουφέ την επόμενη ημέρα. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του εστιατορίου, το ξενοδοχείο "The Athenaeum" προσφέρει δωρεάν θέσεις parking.

Eridanus

Στην πιο ιστορική πλευρά της πόλης, στον Κεραμεικό, ο σεφ Ιωάννης Ντούρος ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με το μενού που δημιούργησε αποκλειστικά για το ξενοδοχείο "Athenaeum Eridanus". Σε ένα εξίσου εντυπωσιακό rooftop εστιατόριο με τη μαγευτική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, μπορείτε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δοκιμάζοντας 5 πρωτότυπα πιάτα (50€ / άτομο). Ξεκινάμε με μανιταρόσουπα με chips από παντζάρι και λάδι τρούφας, ριζότο σαφράν με γαρίδες και καρδιές σαλατικών με ξηρούς καρπούς, vinaigrette framboise και λαδοτύρι ΠΟΠ. Στη συνέχεια, απολαμβάνουμε μοσχαρίσιο φιλέτο συνοδευόμενο από πουρέ σελινόριζας και σάλτσα κόκκινου κρασιού. Αφήστε χώρο για τη γευστική Πάβλοβα με φρέσκες φράουλες και καραμελωμένα αμύγδαλα και παρατείνετε αυτή την ρομαντική εμπειρία στα ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου, μέχρι την επόμενη μέρα που θα σας περιμένουν φρέσκα εδέσματα στον πρωϊνό μπουφέ του ξενοδοχείου.

The Athenaeum Luxury Hotel: Λ.Βουλιαγμένης 4 & Καλλιρόης, Αθήνα, Τηλ: 2121071800
www.theathenaeum.com.gr

Athenaeum Eridanus Hotel: Πειραιώς 78, Αθήνα, Τηλ: 2105200212, www.athenaeumeridanus.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.