Γιορτάζουμε την αγάπη στα "Athenaum Hotels"

Ζεστή φιλοξενία με την πιο εντυπωσιακή θέα στην πόλη.

Pasithea

Κάθε χρόνο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές ρομαντικές στιγμές με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Τα ξενοδοχεία "Athenaeum Hotels" προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσουμε αυτή την ειδική περίσταση με εμπνευσμένα εορταστικά μενού σε rooftop εστιατόρια και ζεστή φιλοξενία με φόντο την πιο εντυπωσιακή θέα της Αθήνας!

Pasithea Rooftop Bar Restaurant

Στη φιλόξενη ατμόσφαιρα του rooftop εστιατορίου "Pasithea", στον 6ο όροφο του νέου  ξενοδοχείου "The Athenaeum", με την εντυπωσιακή περιμετρική θέα στους φωτισμένους Στύλους του Ολυμπίου Διός, την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το Ζάππειο, η ομάδα έχει ετοιμάσει ένα άκρως ρομαντικό δείπνο 5 εμπνευσμένων πιάτων (65€ / άτομο), με την υπογραφή του σεφ Βαγγέλη Νίκα: καπνιστός σολομός με κρέμα σχοινόπρασο, τάρτα μανιταριών, σαλάτα φράουλα και λαχταριστό μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ παστινάκι, σάλτσα κακάο και μπισκότο γλυκοπατάτας, και γλυκό finissage με μους ριζόγαλο -όλα συνοδευόμενα από αφρώδη οίνο. Αν θέλετε να συνδυάσετε φαγητό και χαλάρωση, τα ευρύχωρα, μοντέρνα δωμάτια και σουίτες του "The Athenaeum" είναι η καλύτερη λύση. Σημειώστε ότι η εμπειρία διαμονής ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο πρωϊνό μπουφέ την επόμενη ημέρα. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του εστιατορίου, το ξενοδοχείο "The Athenaeum" προσφέρει δωρεάν θέσεις parking.

Eridanus

Στην πιο ιστορική πλευρά της πόλης, στον Κεραμεικό, ο σεφ Ιωάννης Ντούρος ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με το μενού που δημιούργησε αποκλειστικά για το ξενοδοχείο "Athenaeum Eridanus". Σε ένα εξίσου εντυπωσιακό rooftop εστιατόριο με τη μαγευτική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, μπορείτε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δοκιμάζοντας 5 πρωτότυπα πιάτα (50€ / άτομο). Ξεκινάμε με μανιταρόσουπα με chips από παντζάρι και λάδι τρούφας, ριζότο σαφράν με γαρίδες και καρδιές σαλατικών με ξηρούς καρπούς, vinaigrette framboise και λαδοτύρι ΠΟΠ. Στη συνέχεια, απολαμβάνουμε μοσχαρίσιο φιλέτο συνοδευόμενο από πουρέ σελινόριζας και σάλτσα κόκκινου κρασιού. Αφήστε χώρο για τη γευστική Πάβλοβα με φρέσκες φράουλες και καραμελωμένα αμύγδαλα και παρατείνετε αυτή την ρομαντική εμπειρία στα ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου, μέχρι την επόμενη μέρα που θα σας περιμένουν φρέσκα εδέσματα στον πρωϊνό μπουφέ του ξενοδοχείου.

The Athenaeum Luxury Hotel: Λ.Βουλιαγμένης 4 & Καλλιρόης, Αθήνα, Τηλ: 2121071800
www.theathenaeum.com.gr

Athenaeum Eridanus Hotel: Πειραιώς 78, Αθήνα, Τηλ: 2105200212, www.athenaeumeridanus.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καπάδικο

Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική σκακιέρα της χώρας, υπογράφοντας ένα εστιατόριο – φόρο τιμής στη γαστρονομική παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, αλλά και φάρο της δικής του δημιουργικής προσέγγισης στη σύγχρονη θαλασσοφαγία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/07/2025

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας

Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Το (περίπου) speakeasy σποτ μια ανάσα από το Σύνταγμα ενδείκνυται για κάθε θερινή περίσταση, από ένα after-work κρασί και σαν ανάπαυλα μετά τα ψώνια έως μια πλήρη έξοδο για οίνο και φαγητό.

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πού τρώμε τώρα σε Χανιά και Ρέθυμνο

Από fine dining πλάι στη θάλασσα, μέχρι ταβέρνες σκαρφαλωμένες στα περήφανα βουνά, αυτά είναι τα τραπέζια που πρέπει να ξέρεις, για να απολαύσεις τη γεύση της δυτικής Κρήτης σε όλη της τη λεβεντιά

Απολαμβάνουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου στο St. George Lycabettus

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, με live εμφάνιση της διεθνούς φήμης πιανίστριας Giulia Vazzoler.