Τραπέζι για δύο στο "Sebastian"

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και την επόμενη, το all day bistro του Ace Hotel "γιορτάζει" με ειδικό μενού, ρομαντική διάθεση και ζωντανή μουσική.

Sebastian

Από τις πολυσυζητημένες αφίξεις του 2024, το all day bistro του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου "Ace Hotel & Swim Club" στη Γλυφάδα μάς δίνει την τέλεια αφορμή να κατηφορίσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και την επόμενη, προς ένα από τα πιο ειδυλλιακά σποτ: την αθηναϊκή Ριβιέρα. Η ανεπιτήδευτα cool σάλα του "Sebastian" με τις έντονες αναφορές στα 70s υποδέχεται τη γιορτή των ερωτευμένων με ειδικό Valentine's Menu εμπνευσμένο από τα εμβληματικά bistro της Νέας Υόρκης και του Παρισιού, χαλαρό vibe και καλές μουσικές χαρίζοντας το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικά τετ-α-τετ, στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.

Sebastian

Το μενού, που επιμελείται ο Executive Chef του ξενοδοχείου Έλβι Δημήτρης Ζύμπα, τιμά τις American-French γευστικές ρίζες του "Sebastian" που μπολιάζονται με τα αρώματα της Μεσογείου και ποντάρει στον αισθησιασμό των ημερών για να προτείνει το τέλειο δείπνο για δύο. Μυρωδάτο ξεκίνημα με χειροποίητα ψωμιά και αρωματισμένο φρέσκο βούτυρο και ταρτάρ τόνου και σάλτσα αυγολέμονο. Η συνέχεια περιλαμβάνει απαραίτητα φρέσκια πάστα με καβούρι, παντζάρι και κίτρο, ενώ, τα κυρίως φέρνουν στο τραπέζι λίγη από τη γλυκιά εκζήτηση που κρύβει μέσα της η μέρα του Αγίου Βαλεντίνο: ελάφι, με υφές γλυκοπατάτας, βατόμουρο και jus από κρασί άγριων μούρων ή Sole meunière με λεμόνι και βούτυρο.

Sebastian

Ο επίλογος διαγράφεται άκρως απολαυστικός, όπως υποψιάζει το σοκολατένιο fondant "για δύο" με φράουλες και παγωτό βανίλια. Το Valentine's Menu (€ 50/άτομο) κλείνει με καφέ και mignardise! Όσον αφορά το πίνειν, υπάρχει η δυνατότητα pairing menu (προς € 25), που περιλαμβάνει ένα από τα θεματικά κοκτέιλ καθώς και δύο ποτήρια κρασί. 

Sebastian

Όσοι επιλέξουν να γιορτάσουν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2, 9 μ.μ.) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τους Jeepers Creepers. Το τζαζ σχήμα ειδικεύεται στην ενορχήστρωση και επανεκτέλεση κομματιών των χρυσών δεκαετιών του σουίνγκ και της τζαζ, καθώς και στην παρουσίαση original συνθέσεων εμπνευσμένων από τη συγκεκριμένη αισθητική. Το βράδυ του Σαββάτου (15/2, 9 μ.μ.) θα αναλάβει να "ντύσει" μουσικά το DJ ντούο των Black Athena. Οι επιφανείς selectors θα κρατήσουν τον ρυθμό με προτάσεις εκλεκτικής dance μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις online εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Sebastian

Ξεν. «Ace Hotel & Swim Club Athens», Αρτεμισίου 1, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.