
Άκρως γιορτινό και λαμπερό, το πολυτελές ξενοδοχείο "Athens Capital Hotel - MGallery Collection", στην καρδιά της πόλης που γιορτάζει, διηγείται φέτος μαγικές ιστορίες. Εντυπωσιακά ρεβεγιόν και ξεχωριστά lunch menus, με επίκεντρο τις βραβευμένες γεύσεις του executive chef Δημήτρη Μπούτσαλη, του chef de cuisine Δημήτρη Αρσενίδη και της pastry chef Νάντιας Μακρυγιάννη, περιμένουν όσους επιλέξουν για τις εξόδους τους τα εστιατόρια-προορισμός "MFlavours" και "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, συνοδεία ζωντανής μουσικής και DJ set, το μενού 5 σταδίων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ραβιόλι με μοτσαρέλα μπουράτα, κολοκύθα, φοντί μαύρης τρούφας και επιλογή ανάμεσα σε γαλοπούλα, γέμιση τυλιγμένη σε μπέικον, κέιλ, θρυμματισμένη γλυκοπατάτα, κάστανα και παστινάκι, σάλτσα cranberry ή μοσχαρίσιο φιλέτο au poivre, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, κακάο, ενώ κλείνει μοναδικά με Mont blanc με κάστανο, μήλο και ιβίσκο.

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο "MFlavours" μας ιντριγκάρει με προτάσεις όπως κόκκινο βασιλικό καβούρι κοκτέιλ με χαβιάρι και αβοκάντο, χειμωνιάτικη σαλάτα, ραβιόλι με χτένι, καραβίδα, καφέ βούτυρο και dashi τρούφας και ψητό καλκάνι με σπαράγγια, κουκουνάρι, όστρακα, χαβιάρι και λάδι κάρδαμου ή μοσχαρίσιο φιλέτο Wagyu με τάρτα λαχανικών σε béarnaise παντζαριού. Τα παιδιά αλλά και οι vegetarians θα βρουν το δικό τους σπέσιαλ μενού.

Η Κατερίνα Ψιμοπούλου και ο Σάκης Τσιτομενέας στα decks του "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" μας κρατούν την καλύτερη παρέα, ενώ ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μάς περιμένουν πλούσια γιορτινά lunch menus με ποικιλία προτάσεων από σούσι και ελληνικούς μεζέδες μέχρι μοντέρνες γαστρονομικές συνθέσεις με εποχικό χρώμα. Μας άρεσαν πολύ και τα νέα κοκτέιλ, όπως το Winter Warmth ή το Cinnamon Roll· ό,τι πρέπει για after shopping.

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 4 και Κριεζώτου 2, Σύνταγμα. Κρατήσεις: 2144442000.