"Saipan": Γιορτάζουμε πολυεθνικά!

Saipan © Λεωνίδας Τούμπανος

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την Κινέζικη Πρωτοχρονιά για να γιορτάσουμε με την παρέα μας με γεύσεις Άπω Ανατολής! Αρκεί να κλείσουμε τραπέζι στη ζεστή σάλα του "Saipan" στο Χαλάνδρι, του εστιατορίου που μας πρωτοέμαθε την αυθεντική κινέζικη κουζίνα πριν από δυο δεκαετίες περίπου, και να ταξιδέψουμε γευστικά στις πιο νόστιμες εξωτικές διαδρομές, που μας οδηγούν από την Κίνα και την Ταϊλάνδη ως την Κορέα και την Ιαπωνία.

Saipan
© Λεωνίδας Τούμπανος

Προσιτό και ατμοσφαιρικό ταυτόχρονα, το "Saipan" μάς υποδέχεται σε μια πανδαισία χρωμάτων και αισθήσεων, που μας βάζει σε γιορτινή διάθεση πριν ακόμη φτάσουν στο τραπέζι μας λαχταριστά spring rolls, αέρινες γαρίδες tempura, αλλά και σούσι. Οι μυημένοι δεν λέμε ποτέ "όχι" στη σπέσιαλ Saipan Crispy Duck, ενώ αρωματικά και πληθωρικά πιάτα για κάθε διάθεση συνθέτουν ένα μενού γεμάτο επιλογές. Στα συν ότι κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, στο "Saipan" βρίσκουμε πλούσιο μπουφέ.

Saipan
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κ. Βάρναλη 9, Πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι, 2106850644, www.saipan.gr, Fb: Saipan Κινέζικο Εστιατόριo

Περισσότερες πληροφορίες

Saipan

Κ. Βάρναλη 9 (Πλ. Δούρου), Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.