"BurntBone": Εκλεκτή κρεατοφαγία στο Μαρούσι

BurntBone

Tοποθετημένο στην Αγίου Κωσταντίνου στο Μαρούσι, το "BurntBone" είναι ένα ασφαλές  καταφύγιο για κάθε λάτρη της upscale κρεατοφαγίας, σε ένα θαυμάσιο και φιλόξενο περιβάλλον με κομψή ατμόσφαιρα και σε ένα χώρο προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Στο "BurntBone" πιστεύουν ακράδαντα σε μία βασική αρχή: την τέχνη του κρέατος.

BurntBone

Η φιλοσοφία του εστιατορίου που έφτιαξε ο επιχειρηματίας Χάρης Χασταζέρης ("Halandri Club") μαζί με τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Κυριακού έχει τις ρίζες της στον βαθύ σεβασμό στην ποιότητα αλλά και στην εξειδικευμένη δεξιοτεχνία που γεννά απόλαυση και χαρά σε κάθε, μα κάθε μπουκιά. Ο σεφ Πρόδρομος Κωσταράς επιμελείται τη γαστρονομική υπεροχή του εστιατορίου, με προτάσεις που καλύπτουν κάθε φάσμα της εν λόγω κουζίνας, πάντοτε με γνώση, εμπειρία και γεύση, καθώς και με την καλύτερη πρώτη ύλη.

BurntBone

 Εδώ δοκιμάζεις από έξοχα ορεκτικά σε κρύες και ζεστές παρασκευές, δροσερές σαλάτες και ιδιαίτερα ζυμαρικά έως εκλεκτές κοπές από όλο τον κόσμο, ψημένες στο josper. Κάθε γεύμα στο "BurntBone" θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σαν ένα έργο τέχνης που δημιουργείται με σπιτική φροντίδα και απόλυτη αφοσίωση.

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, 2106180801, burntbone.gr, FB: BurntBone Athens, IG: @burntbone_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Burntbone

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.