
Tοποθετημένο στην Αγίου Κωσταντίνου στο Μαρούσι, το "BurntBone" είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε λάτρη της upscale κρεατοφαγίας, σε ένα θαυμάσιο και φιλόξενο περιβάλλον με κομψή ατμόσφαιρα και σε ένα χώρο προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Στο "BurntBone" πιστεύουν ακράδαντα σε μία βασική αρχή: την τέχνη του κρέατος.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου που έφτιαξε ο επιχειρηματίας Χάρης Χασταζέρης ("Halandri Club") μαζί με τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Κυριακού έχει τις ρίζες της στον βαθύ σεβασμό στην ποιότητα αλλά και στην εξειδικευμένη δεξιοτεχνία που γεννά απόλαυση και χαρά σε κάθε, μα κάθε μπουκιά. Ο σεφ Πρόδρομος Κωσταράς επιμελείται τη γαστρονομική υπεροχή του εστιατορίου, με προτάσεις που καλύπτουν κάθε φάσμα της εν λόγω κουζίνας, πάντοτε με γνώση, εμπειρία και γεύση, καθώς και με την καλύτερη πρώτη ύλη.

Εδώ δοκιμάζεις από έξοχα ορεκτικά σε κρύες και ζεστές παρασκευές, δροσερές σαλάτες και ιδιαίτερα ζυμαρικά έως εκλεκτές κοπές από όλο τον κόσμο, ψημένες στο josper. Κάθε γεύμα στο "BurntBone" θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σαν ένα έργο τέχνης που δημιουργείται με σπιτική φροντίδα και απόλυτη αφοσίωση.
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, 2106180801, burntbone.gr, FB: BurntBone Athens, IG: @burntbone_athens