"BurntBone": Εκλεκτή κρεατοφαγία στο Μαρούσι

BurntBone

Tοποθετημένο στην Αγίου Κωσταντίνου στο Μαρούσι, το "BurntBone" είναι ένα ασφαλές  καταφύγιο για κάθε λάτρη της upscale κρεατοφαγίας, σε ένα θαυμάσιο και φιλόξενο περιβάλλον με κομψή ατμόσφαιρα και σε ένα χώρο προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Στο "BurntBone" πιστεύουν ακράδαντα σε μία βασική αρχή: την τέχνη του κρέατος.

BurntBone

Η φιλοσοφία του εστιατορίου που έφτιαξε ο επιχειρηματίας Χάρης Χασταζέρης ("Halandri Club") μαζί με τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Κυριακού έχει τις ρίζες της στον βαθύ σεβασμό στην ποιότητα αλλά και στην εξειδικευμένη δεξιοτεχνία που γεννά απόλαυση και χαρά σε κάθε, μα κάθε μπουκιά. Ο σεφ Πρόδρομος Κωσταράς επιμελείται τη γαστρονομική υπεροχή του εστιατορίου, με προτάσεις που καλύπτουν κάθε φάσμα της εν λόγω κουζίνας, πάντοτε με γνώση, εμπειρία και γεύση, καθώς και με την καλύτερη πρώτη ύλη.

BurntBone

 Εδώ δοκιμάζεις από έξοχα ορεκτικά σε κρύες και ζεστές παρασκευές, δροσερές σαλάτες και ιδιαίτερα ζυμαρικά έως εκλεκτές κοπές από όλο τον κόσμο, ψημένες στο josper. Κάθε γεύμα στο "BurntBone" θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σαν ένα έργο τέχνης που δημιουργείται με σπιτική φροντίδα και απόλυτη αφοσίωση.

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, 2106180801, burntbone.gr, FB: BurntBone Athens, IG: @burntbone_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Burntbone

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!