"Let’s Bubble": Γιορτινό δείπνο σε ιγκλού

Let’s Bubble: Μια Γαστρονομική Εμπειρία σε Ιγκλού με Θέα την Ακρόπολη 3

Δεν χωρά καμία απολύτως αμφιβολία πως το εστιατόριο "Let’s Bubble" στο rooftop του "Neoma Hotel" προσφέρει μία από τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες στην καρδιά της Αθήνας μέσα σε ιγκλού.

Let's Bubble Noema

Τα κομψά ιγκλού φιλοξενούν έως και έξι άτομα και αποτελούν έναν μαγευτικό χώρο, όπου η αίσθηση της ιδιωτικότητας συναντά την απαράμιλλη θέα της πόλης, σε μια ατμόσφαιρα feelgood και fun. Το μενού ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα σε γεύσεις της στεριάς και της θάλασσας, με comfort πιάτα που αντλούν έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα και συγκινούν κάθε ουρανίσκο.

Let's Bubble Noema

Επιπλέον συνοδεύεται από μια εκλεκτή wine list και signature cocktails που σας ταξιδεύουν γευστικά πέρα από γεωγραφικά σύνορα. Ανοίγοντας τις πόρτες του καθημερινά από τις 5 μ.μ., το "Let’s Bubble" σας περιμένει να ανακαλύψετε την απόλυτη αρμονία γεύσης, θέας και ατμόσφαιρας σε ένα χώρο που αιχμαλωτίζει τη μαγεία της Αθήνας.

Μουσών 13, κέντρο, 2130883945, neomahotel.com, Fb: Neoma, Ig: @neomahote

Περισσότερες πληροφορίες

Let’s Bubble

Ξεν. «Neoma», Μουσών 13, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.