"Let’s Bubble": Γιορτινό δείπνο σε ιγκλού

Let’s Bubble: Μια Γαστρονομική Εμπειρία σε Ιγκλού με Θέα την Ακρόπολη 3

Δεν χωρά καμία απολύτως αμφιβολία πως το εστιατόριο "Let’s Bubble" στο rooftop του "Neoma Hotel" προσφέρει μία από τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες στην καρδιά της Αθήνας μέσα σε ιγκλού.

Let's Bubble Noema

Τα κομψά ιγκλού φιλοξενούν έως και έξι άτομα και αποτελούν έναν μαγευτικό χώρο, όπου η αίσθηση της ιδιωτικότητας συναντά την απαράμιλλη θέα της πόλης, σε μια ατμόσφαιρα feelgood και fun. Το μενού ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα σε γεύσεις της στεριάς και της θάλασσας, με comfort πιάτα που αντλούν έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα και συγκινούν κάθε ουρανίσκο.

Let's Bubble Noema

Επιπλέον συνοδεύεται από μια εκλεκτή wine list και signature cocktails που σας ταξιδεύουν γευστικά πέρα από γεωγραφικά σύνορα. Ανοίγοντας τις πόρτες του καθημερινά από τις 5 μ.μ., το "Let’s Bubble" σας περιμένει να ανακαλύψετε την απόλυτη αρμονία γεύσης, θέας και ατμόσφαιρας σε ένα χώρο που αιχμαλωτίζει τη μαγεία της Αθήνας.

Μουσών 13, κέντρο, 2130883945, neomahotel.com, Fb: Neoma, Ig: @neomahote

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!