"The Zillers Pastry Bar": Η πιο γλυκιά συνθήκη

The Zillers Pastry Bar

Αν υπήρχε ένας ορισμός που αγγίζει το τέλειο στην όποια περιγραφή του "εστιατορίου γλυκών", αυτός θα ήταν πάρα πολύ κοντά στα όσα πρεσβεύει και υπηρετεί το "The Zillers Pastry Bar". Κι αυτό επειδή το πολύ ξεχωριστό σποτ που έχει στήσει στην καρδιά της Αθήνας ο εξαιρετικός chef pâtissier Γιώργος Πλατινός δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο στην πόλη.

The Zillers Pastry Bar

Σε έναν οικείο και ανοιχτόκαρδο χώρο, χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο γλυκαίνουν αρχικά το μάτι και έπειτα όλες τις άλλες αισθήσεις, σε ένα concept υψηλής ζαχαροπλαστικής εντός ενός απόλυτα μητροπολιτικού σποτ. Πόλος έλξης για κάθε dessert lover, δίνει έξτρα αφορμές για περαιτέρω βόλτες στον αριθμό 6 της Παλαιολόγου Μπενιζέλου, με έξοχα διαμορφωμένα menu dégustation αλλά και ειδικές βραδιές με σπουδαίους καλεσμένους σεφ από το εξωτερικό.

The Zillers Pastry Bar

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, Μοναστηράκι, 2103241651, thezillersathens.com, Fb: The Zillers Pastry Bar, Ig: @thezillers.pastrybar

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.