"Kastelorizo Grill": Ολοκαίνουργια άφιξη με άρωμα παράδοσης

Kastelorizo Grill © Λεωνίδας Τούμπανος

Mε αφετηρία μια φιλοσοφία επιστροφής στις ρίζες, το "Kastelorizo Grill" του Ομίλου Καστελόριζο στην Κηφισιά εμφανίστηκε πρόσφατα στην πόλη με ένα χώρο υψηλής αισθητικής, έτοιμο να φιλοξενήσει ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας. Κάθε γωνιά της Ελλάδας εκπροσωπείται εδώ μέσα από παραδοσιακές συνταγές που αναβαθμίζει ο σεφ Κωνσταντίνος Καρόζης, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα αλλά και εξαιρετικά κρέατα. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες πρωταγωνιστούν σε νόστιμα ρουστίκ πιάτα, τα οποία μαγειρεύονται με τέχνη, όπως το χωριάτικο καρβελάκι με πατάτες τηγανητές, σάλτσα κρέατος, Λιοδώρι, μοσχαρίσιο λουκάνικο και αυγά.

Kastelorizo Grill
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τον πρώτο λόγο, ωστόσο, έχει το καλό κρέας με εγχώρια προέλευση: εδώ θα βρείτε από αρνίσια παϊδάκια γάλακτος και φιλέτο προβατίνας, έως Τ-bone από μοσχίδα ελληνικής εκτροφής, χοιρινή μπριζόλα tomahawk και μοσχαρίσια picanha, ψημένα με μεράκι στη σχάρα. Το νέο εστιατόριο με την άνετη, καλαίσθητη και φιλόξενη σάλα είναι έτοιμο για τις πρώτες του γιορτές, στις οποίες θα λάμψει η αυθεντικότητα και οι δημιουργικά ιδωμένες γευστικές και μαγειρικές αξίες του τόπου μας.

Kastelorizo Grill
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ιλισίων 13, Νέα Κηφισιά, 2106202475, kastelorizogrill.gr, Ig: kastelorizogrill

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.