
Mε αφετηρία μια φιλοσοφία επιστροφής στις ρίζες, το "Kastelorizo Grill" του Ομίλου Καστελόριζο στην Κηφισιά εμφανίστηκε πρόσφατα στην πόλη με ένα χώρο υψηλής αισθητικής, έτοιμο να φιλοξενήσει ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας. Κάθε γωνιά της Ελλάδας εκπροσωπείται εδώ μέσα από παραδοσιακές συνταγές που αναβαθμίζει ο σεφ Κωνσταντίνος Καρόζης, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα αλλά και εξαιρετικά κρέατα. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες πρωταγωνιστούν σε νόστιμα ρουστίκ πιάτα, τα οποία μαγειρεύονται με τέχνη, όπως το χωριάτικο καρβελάκι με πατάτες τηγανητές, σάλτσα κρέατος, Λιοδώρι, μοσχαρίσιο λουκάνικο και αυγά.

Τον πρώτο λόγο, ωστόσο, έχει το καλό κρέας με εγχώρια προέλευση: εδώ θα βρείτε από αρνίσια παϊδάκια γάλακτος και φιλέτο προβατίνας, έως Τ-bone από μοσχίδα ελληνικής εκτροφής, χοιρινή μπριζόλα tomahawk και μοσχαρίσια picanha, ψημένα με μεράκι στη σχάρα. Το νέο εστιατόριο με την άνετη, καλαίσθητη και φιλόξενη σάλα είναι έτοιμο για τις πρώτες του γιορτές, στις οποίες θα λάμψει η αυθεντικότητα και οι δημιουργικά ιδωμένες γευστικές και μαγειρικές αξίες του τόπου μας.

Ιλισίων 13, Νέα Κηφισιά, 2106202475, kastelorizogrill.gr, Ig: kastelorizogrill