"Kastelorizo Grill": Ολοκαίνουργια άφιξη με άρωμα παράδοσης

Kastelorizo Grill © Λεωνίδας Τούμπανος

Mε αφετηρία μια φιλοσοφία επιστροφής στις ρίζες, το "Kastelorizo Grill" του Ομίλου Καστελόριζο στην Κηφισιά εμφανίστηκε πρόσφατα στην πόλη με ένα χώρο υψηλής αισθητικής, έτοιμο να φιλοξενήσει ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας. Κάθε γωνιά της Ελλάδας εκπροσωπείται εδώ μέσα από παραδοσιακές συνταγές που αναβαθμίζει ο σεφ Κωνσταντίνος Καρόζης, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα αλλά και εξαιρετικά κρέατα. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες πρωταγωνιστούν σε νόστιμα ρουστίκ πιάτα, τα οποία μαγειρεύονται με τέχνη, όπως το χωριάτικο καρβελάκι με πατάτες τηγανητές, σάλτσα κρέατος, Λιοδώρι, μοσχαρίσιο λουκάνικο και αυγά.

Kastelorizo Grill
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τον πρώτο λόγο, ωστόσο, έχει το καλό κρέας με εγχώρια προέλευση: εδώ θα βρείτε από αρνίσια παϊδάκια γάλακτος και φιλέτο προβατίνας, έως Τ-bone από μοσχίδα ελληνικής εκτροφής, χοιρινή μπριζόλα tomahawk και μοσχαρίσια picanha, ψημένα με μεράκι στη σχάρα. Το νέο εστιατόριο με την άνετη, καλαίσθητη και φιλόξενη σάλα είναι έτοιμο για τις πρώτες του γιορτές, στις οποίες θα λάμψει η αυθεντικότητα και οι δημιουργικά ιδωμένες γευστικές και μαγειρικές αξίες του τόπου μας.

Kastelorizo Grill
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ιλισίων 13, Νέα Κηφισιά, 2106202475, kastelorizogrill.gr, Ig: kastelorizogrill

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!