"NEW Hotel": Γιορτές with a twist στην καρδιά της Αθήνας

NEW Hotel

Mε ωραίες ιδέες που πάνε πέρα από τα κλασικά, το "NEW Hotel" επαναπροσδιορίζει όσα ξέραμε για το γιορτινό πνεύμα και μας προσκαλεί σε ένα σύμπαν που συνδυάζει αισθητική, γαστρονομία και μοναδική ατμόσφαιρα. Ειδικά για τις παραμονές και για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης έχει δημιουργήσει ξεχωριστά menu που αποτυπώνουν τον fine comfort τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τη σύγχρονη γαστρονομία με πιάτα όπως φρέσκα λαζάνια με αστακό, αλλά και διαχρονικό Chateaubriand, υπό τους ήχους live DJ μουσικής.

NEW Hotel

Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο εντυπωσιακός lunch μπουφές στo "Lobby Bar", αλλά και οι επιλογές to share στο "Art Lounge" φέρνουν φίλους και αγαπημένους γύρω από το festive τραπέζι, ενώ κάθε spot του design-oriented ξενοδοχείου δίνει ιδέες για αξέχαστες εξόδους κάθε στιγμή της ημέρας: από brunch έως ποτό με θέα ανάμεσα σε έργα τέχνης. 

Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1, κέντρο, 2103273170, 6946379500, IG: @newhotel_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!