"Okra": Μοντέρνα μπιστρονομία που βλέπει Ακρόπολη

Okra

Mε έξτρα sparkle, ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο του Δεκέμβρη και ξεχωριστά menus dégustation την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, παρέα με DJ και live, υποδέχεται τις γιορτές το μοντέρνο μπιστρό της Μητροπόλεως, που έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των foodies. Το wow effect ξεκινά από τη φοβερή θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και συνεχίζεται στο πιάτο και το ποτήρι. Ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Ζαχείλας προτείνει μια σύγχρονη comfort κουζίνα με ελληνική βάση, εξελιγμένες τεχνικές και κοσμοπολίτικη διάθεση, που σε κερδίζει από την πρώτη μπουκιά και συνδυάζεται με ψαγμένα κρασιά.

Okra

Το burger "Okra" με το χειροποίητο πατατόψωμo με κοτόπουλο και λάχανο σε ζύμωση είναι must, ενώ από τα καινούργια πιάτα έχουμε ήδη ξεχωρίσει το ημίπαστο μαγιάτικο με ρόδι, ταραμά και κουκουνάρι, την μπριζόλα Iberico με ψητές πιπεριές και Βινσάντο και το spaghetti alla chitarra με κατσικίσιο γάλα και φρέσκια τρούφα. Τσεκάρετε τα γιορτινά μενού στο site και το instagram!

Μητροπόλεως 82, Μοναστηράκι, 2103217700, okra.gr, IG: @okra.athens

Περισσότερες πληροφορίες

Okra

Μητροπόλεως 82, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
30/07/2025

Πού τρώμε τώρα σε Χανιά και Ρέθυμνο

Από fine dining πλάι στη θάλασσα, μέχρι ταβέρνες σκαρφαλωμένες στα περήφανα βουνά, αυτά είναι τα τραπέζια που πρέπει να ξέρεις, για να απολαύσεις τη γεύση της δυτικής Κρήτης σε όλη της τη λεβεντιά

Απολαμβάνουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου στο St. George Lycabettus

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, με live εμφάνιση της διεθνούς φήμης πιανίστριας Giulia Vazzoler.

Γεύση υπό σκιάν σε αυτές τις ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.

Aπό την Αμφιλοχία με αγάπη: Το κρεμώδες παγωτό που θυμίζει την παιδική μας ηλικία

Αγνά υλικά, ποιότητα και ένας συνδυασμός παγωτού και προφιτερόλ που κάνει τη διαφορά, στο Παγκράτι.

Τι γεύση μας αφήνει το Βαρούλκο της Σαντορίνης

Στην 4η χρονιά του στο νησί, το "Varoulko" του Λευτέρη Λαζάρου μας ταξιδεύει σε ένα άλλο μπλε από εκείνο του Μικρολίμανου, με τον Ηλία Τσικρίκη να κρατά τα ηνία της γεύσης με σεβασμό στον μέντορά του, επιδέξιο χέρι και στιβαρή τεχνική υψηλού επιπέδου.