"Okra": Μοντέρνα μπιστρονομία που βλέπει Ακρόπολη

Okra

Mε έξτρα sparkle, ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο του Δεκέμβρη και ξεχωριστά menus dégustation την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, παρέα με DJ και live, υποδέχεται τις γιορτές το μοντέρνο μπιστρό της Μητροπόλεως, που έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των foodies. Το wow effect ξεκινά από τη φοβερή θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και συνεχίζεται στο πιάτο και το ποτήρι. Ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Ζαχείλας προτείνει μια σύγχρονη comfort κουζίνα με ελληνική βάση, εξελιγμένες τεχνικές και κοσμοπολίτικη διάθεση, που σε κερδίζει από την πρώτη μπουκιά και συνδυάζεται με ψαγμένα κρασιά.

Okra

Το burger "Okra" με το χειροποίητο πατατόψωμo με κοτόπουλο και λάχανο σε ζύμωση είναι must, ενώ από τα καινούργια πιάτα έχουμε ήδη ξεχωρίσει το ημίπαστο μαγιάτικο με ρόδι, ταραμά και κουκουνάρι, την μπριζόλα Iberico με ψητές πιπεριές και Βινσάντο και το spaghetti alla chitarra με κατσικίσιο γάλα και φρέσκια τρούφα. Τσεκάρετε τα γιορτινά μενού στο site και το instagram!

Μητροπόλεως 82, Μοναστηράκι, 2103217700, okra.gr, IG: @okra.athens

Περισσότερες πληροφορίες

Okra

Μητροπόλεως 82, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.