"Αμπιμπάγιο": Πρωτοχρονιά στη γαστροταβέρνα του Θησείου

Αμπιμπάγιο © Λεωνίδας Τούμπανος

Aναναρωτιέστε πού θα γιορτάσετε φέτος την Πρωτοχρονιά για να ικανοποιήσετε όλη την παρέα, το "Αμπιμπάγιο" είναι η λύση. Το αγαπημένο μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας έχει ετοιμάσει ένα λαχταριστό New Year’s Eve μενού με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα να σερβίρονται "αλλιώς", φέρνοντας έτσι την καινοτομία της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας στο πιάτο σας. Για αρχή, επιλέγουμε την πράσινη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί γκρατινέ, ρόδι, ντρέσινγκ σμέουρου και παστέλι κολοκυθόσπορου, αλλά και το λουκουμαδάκι γεμιστό με ελληνικά τυριά, συνοδευόμενο από μαρμελάδα ψητών ντοματινιών.

Αμπιμπάγιο
© Λεωνίδας Τούμπανος

Συνεχίζουμε με τάρτα με ραγού μανιταριών, σπαράγγια και αφρό βουτύρου Κερκύρας και τον μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο που έχει σιγομαγειρευτεί για 14 ώρες, με σάλτσα "Μαύρο Καλαβρυτινό", πουρέ από ψητές πατάτες και κρέμα μανιταριών. Αν θέλετε κάτι γλυκό για finissage, δοκιμάστε οπωσδήποτε το λαχταριστό brownie τσουρέκι με λευκή σοκολάτα και παγωτό κάστανο.

Ηρακλειδών 3, Θησείο, 2103426794, www.abibayio.gr, FB: Αμπιμπάγιο – Abibayio, IG: abibayio

Περισσότερες πληροφορίες

Αμπιμπάγιο

Ηρακλειδών 3, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.