Ξενοδοχείο "King George": Ο βασιλιάς της γιορτής

Tudor Hall

Ένας συναρπαστικός γιορτινός προορισμός μας περιμένει και φέτος στο λαμπερό ξενοδοχείο "King George", στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας. Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο "Tudor Hall", με τη σφραγίδα του executive chef Αστέριου Κουστούδη και του ταλαντούχου chef de cuisine Νίκου Λειβαδιά, κλέβει την παράσταση με την υπέροχη θέα στην πόλη που γιορτάζει και τις εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζονται με σπάνια κρασιά.

King George

Τα μενού των ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνδυάζουν σοφιστικέ κοσμοπολιτισμό και παράδοση και συνοδεύονται από βραδιά όπερας με σοπράνο και τενόρο συνοδεία πιάνου, σε μια εμπειρία που δεν συναντάς αλλού. Σε εξίσου μαγική ατμόσφαιρα, με ζωντανή μουσική και τραγούδι, συναρπαστικά μενού και γλυκές λιχουδιές που γράφουν ανεξίτηλες αναμνήσεις ξεδιπλώνονται τα γεύματα των Χριστουγέννων και της πρώτης ημέρας του νέου έτους.

Βασ. Γεωργίου Α΄ 3, Πλ. Συντάγματος. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Xmas Desk στο 2103330880 ή στο Grandebretagne.xmas@luxurycollection.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.