"10 Urban Roof": Ρεβεγιόν στην… κορυφή!

Το κοσμοπολίτικο εστιατόριο στην ταράτσα του Radisson Blu Park Hotel Athens σχεδιάζει μια σειρά από μαγικές βραδιές με ειδικά μενού και γιορτινή διάθεση.

10 Urban

Μια από τις πιο αγαπημένες ταράτσες της Αθήνας "ντύνεται" στα γιορτινά της και καλεί για στιγμές κομψής πολυτέλειας και γαστρονομικών απολαύσεων με φόντο ένα 360ο πανόραμα που κόβει την ανάσα. Στον δέκατο όροφο του Radisson Blu Park Hotel Athens με προνομιακή θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και ολόκλητη τη φωτισμένη Αθήνα, το "10 Urban Roof" γίνεται ο απόλυτος προορισμός αυτά τα Χριστούγεννα μέσα από μια σειρά εκλεκτών προτάσεων για τις γιορτινές εξόδους μας. 

10 Urban

Το "10 Urban Roof" μάς υποδέχεται στην ατμοσφαιρικά στολισμένη και φωταγωγημένη σάλα του, στην κορυφή του εμβληματικού ξενοδοχείου, που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη αύρα και το σύγχρονο design με tropical πινελιές. Ετοιμάζει μάλιστα, τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν με ειδικά μενού που τιμούν τη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα και την υψηλή γαστρονομία, DJ sets από selectors που υπόσχονται να "ντύσουν" ιδανικά με τις μουσικές επιλογές τους τα γιορτινά τραπέζια αλλά και απολαυστικά κοκτέιλ που παρελαύνουν από την εντυπωσιακή μπάρα συμπληρώνοντας την εμπειρία.

10 Urban

Για την παραμονή Χριστουγέννων, η κάρτα περιλαμβάνει συναρπαστικές γεύσεις, από το ιντριγκαδόρικο amuse με καραβίδα, πουρέ κουνουπίδι και αφρό ginger και το rib eye Black Angus με millefeuille πατάτας, μανιτάρια και chutney κρεμμυδιού, μέχρι το πληθωρικό Paris-Brest με γέμιση διπλής μους σοκολάτας – κάστανο. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το μενού "ποντάρει" στη γοητεία του κλασικού με παραδοσιακή γαλοπούλα με γλυκοπατάτα και σπαράγγια, σοκολατένια μπάρα με μους κάστανο, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

10 Urban

Η Παραμονή του νέου χρόνου "φέρνει" στο "10 Urban Roof" ξεχωριστές δημιουργίες, όπως τα καπνιστά χτένια με μους σελινόριζας και χαβιάρι Beluga, το beef fillet dry-aged και η namelaka λευκής σοκολάτας με genoise κόκκινων. Ξεκινήστε την πρώτη μέρα του νέου χρόνου με ένα comfort μεσημεριανό γεύμα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων πιάτων, σούπα κολοκύθας, κριθαρότο με γαρίδες και μοσχαρίσιο φιλέτο. Για όσους αγαπούν τη ζωντάνια της πόλης, οι πρωτοχρονιάτικοι εορτασμοί θα έχουν την τιμητική τους και στο "St’ Astra", με πανοραμική θέα στην πόλη και επίσης ειδικά διαμορφωμένα μενού.

Ρεβεγιόν στο "10 Urban Roof"

  • Παραμονή Χριστουγέννων: € 135/άτομο
  • Χριστούγεννα (μεσημεριανό): € 70/άτομο
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς: € 220/άτομο)
  • Ανήμερα Πρωτοχρονιάς (μεσημεριανό): € 70/άτομο

Κρατήσεις: 6974933727 | 10urbanroof.com | Δωρεάν parking

Περισσότερες πληροφορίες

10 Urban Park

Ξεν. «Radisson Blu Park», Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.