"Mailo's": Η μαγεία των Χριστουγέννων σε ένα cup!

Mailo's

Μπορεί τα ζυμαρικά να μην ανήκουν στην κατηγορία των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων πιάτων, όμως το γιορτινό μενού των "Mailo’s" συνδυάζει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα απολαυστικά φρέσκα ζυμαρικά, με σκοπό να δημιουργήσει λαχταριστές συνταγές. Όλα τα καταστήματα "Mailo’s" έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους pasta lovers με τη νέα, Xmas συνταγή: η αγαπημένη γέμιση γαλοπούλας μετατρέπεται στην πιο λαχταριστή μακαρονάδα! Σάλτσα από μοσχαρίσιο κιμά, τυρί κρέμα, μπαχαρικά, αποξηραμένα φρούτα, ξινόμηλο και γλυκά αρώματα από κανέλα και πορτοκάλι, αναμειγνύονται σε ένα "Mailo’s" cup και κάνουν τα Χριστούγεννά μας λίγο πιο ξεχωριστά.

Mailo's

Επίλεξε τη νέα συνταγή Xmas Magic με τα αγαπημένα σου ζυμαρικά μεταξύ rigatoni, campanelle ή casarecce και απόλαυσέ τη στο limited edition Xmas cup των "Mailo’s". Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί – τρία ακόμη πιάτα έχουν προστεθεί στο μενού, προσκαλώντας τους φανατικούς μακαρονάδες να δοκιμάσουν νέες, μοναδικές γεύσεις. Το ζουμερό Chicken Tikka Masala μαγειρεύεται σε βελούδινη σάλτσα γιαουρτιού, με τυρί κρέμα και μείγμα μπαχαρικών, αλλά και την κρεμώδη σάλτσα Avocado Pistachio με αβοκάντο, γεύση φιστικιού και νότες από δροσερό λεμόνι και φρέσκο βασιλικό. Και για κάτι πιο ελαφρύ, δοκίμασε την Beetroot Pasta Salad με sour cream και καρύδια.

Mailo's

Τέλος, συνδύασε το γεύμα σου με μια παγωμένη Coca-Cola και βρες το τυχερό sticker πάνω στο cup, για να έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Microlino, μία από τις 50 δωροεπιταγές αξίας 50€ από τα καταστήματα Public και 1.000 δωρεάν Mailo’s μακαρονάδες (έως 7/1)!

Microlino
Microlino

www.mailos.gr, Fb: Mailo’s - The Pasta Project, Ig: @mailos_pasta

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!