"Cova Astir Marina": Γιορτές με μιλανέζικη φινέτσα

Cova Astir Marin

H "Cova Astir Marina" με τον μιλανέζικο αέρα της και τις αλμυρές και γλυκές λιχουδιές της είναι ιδανικός γευστικός προορισμός ολόκληρη την εορταστική περίοδο: εδώ από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ παίρνουμε θέση στους αριστοκρατικούς εσωτερικούς – αλλά και εξωτερικούς δίπλα στη θάλασσα– χώρους της και απολαμβάνουμε αυθεντικό Italian espresso, μοσχοβολιστά κρουασάν, παραδοσιακές τάρτες, λαχταριστές πάστες, κέικ και γλυκά, καλοφτιαγμένα aperitivo αλλά και κορυφαίες ιταλικές γεύσεις.

Cova Astir Marin

Highlight των ημερών το εντυπωσιακό "window comptoir", η φωτισμένη βιτρίνα στην είσοδο, που φιλοξενεί τα διάσημα γλυκίσματα της "Cova Pasticceria". Από εδώ θα προμηθευτούμε τα κομψότερα δώρα για τους αγαπημένους μας, αλλά και για τον εαυτό μας, επιλέγοντας custom made συνθέσεις, signature panettone σε υπέροχες συσκευασίες, σοκολάτες, σοκολατάκια, νουγκά και πραλίνες, πληθωρικά spreads, αρωματικές ποικιλίες τσαγιών και φυσικά το ιστορικό ημερολόγιο Cova, όλα σε ιδιαίτερα festive κουτιά. Επιπλέον, οι chef και pastry chef του "Cova Astir Marina" έχουν σχεδιάσει μοναδικά μενού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Cova Astir Marin
© Kosmas Koumianos

Με οδηγό τις κορυφαίες πρώτες ύλες και τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, τα εορταστικά brunch μενού μπορούμε να τα απολαμβάνουμε από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα ψώνια μας ή σε μια εξόρμηση με τους αγαπημένους μας.

Cova Astir Marin

Lobster BLT με τηγανητές πατάτες, ομελέτα με μαύρη τρούφα, σαλάτα Puccini με χαβιάρι, Wagyu burger με φουαγκρά και ριζότο καραβίδας με σαφράν είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα ολοκληρώσουν απολαυστικά την έξοδό σας.

Cova Astir Marin

Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης, 2144448250. Ωράριο λειτουργίας: 24 και 31/12 10 π.μ.- 10 μ.μ., 25/12 και 1/1 10 π.μ.-11 μ.μ. Fb: Pasticceria Cova Astir Marina, Ig: @covaastirmarina

Περισσότερες πληροφορίες

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!