"Da Bruno": Γιορτινή και νόστιμη dolce vita

Da Bruno

Σχεδόν 40 ετών, το "Da Bruno" δεν είναι απλώς άλλη μία γευστική αναφορά στον εστιατορικό χάρτη της πόλης, αλλά ένα ιταλικό εστιατόριο-σταθμός γι’ αυτόν.

Da Bruno

Da Bruno

Με σταθερή βάση στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, το εμβληματικά νόστιμο σποτ εξακολουθεί να τιμά τις παραδόσεις της Μπότας με φροντίδα και δημιουργικότητα, έχοντας στο τιμόνι του τον Δημήτρη Τσουκάρη. Ο τελευταίος, διατηρώντας άσβεστη τη φλόγα της βαθιάς γνώσης για την ιταλική γαστρονομία, μαζί με τη νεανική ομάδα των μαγείρων και του σέρβις, καταστρώνει τα απολαυστικά πλάνα του "Da Bruno", προς τέρψιν, ασφαλώς, του επισκέπτη.

Da Bruno

Αναλλοίωτη παραμένει η έμφαση στα ποιοτικά υλικά και στις παραδοσιακές τεχνικές που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα όσων βγαίνουν από την κουζίνα. Το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει και αυτές τις γιορτές, όταν στην κομψή σάλα ή στην όμορφη, καταπράσινη αυλή, η εμπειρία θα περιλαμβάνει –πέρα από την ανόθευτα καλόκαρδη φιλοξενία και την αίσθηση οικειότητας– γεύσεις που "μιλούν" την ιταλική με συνέπεια και πάθος: ριζότο με ραγού μανιταριών και πάστα από μαύρη τρούφα, θαυμάσιες πίνσες, πένες "Da Bruno" με prosciutto cotto, μπέικον, ποικιλία μανιταριών και ροζέ σάλτσα, ταλιατέλες funghi misti με ραγού από τρία είδη φρέσκων μανιταριών, κρέμα παρμεζάνας και φρέσκια τρούφα ή ακόμα και το αυθεντικό παραδοσιακό τιραμισού.

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, 2109818959, www.dabruno.gr, Fb: Da Bruno, Ig: @da_bruno_ristorante

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.