
Σχεδόν 40 ετών, το "Da Bruno" δεν είναι απλώς άλλη μία γευστική αναφορά στον εστιατορικό χάρτη της πόλης, αλλά ένα ιταλικό εστιατόριο-σταθμός γι’ αυτόν.


Με σταθερή βάση στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, το εμβληματικά νόστιμο σποτ εξακολουθεί να τιμά τις παραδόσεις της Μπότας με φροντίδα και δημιουργικότητα, έχοντας στο τιμόνι του τον Δημήτρη Τσουκάρη. Ο τελευταίος, διατηρώντας άσβεστη τη φλόγα της βαθιάς γνώσης για την ιταλική γαστρονομία, μαζί με τη νεανική ομάδα των μαγείρων και του σέρβις, καταστρώνει τα απολαυστικά πλάνα του "Da Bruno", προς τέρψιν, ασφαλώς, του επισκέπτη.

Αναλλοίωτη παραμένει η έμφαση στα ποιοτικά υλικά και στις παραδοσιακές τεχνικές που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα όσων βγαίνουν από την κουζίνα. Το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει και αυτές τις γιορτές, όταν στην κομψή σάλα ή στην όμορφη, καταπράσινη αυλή, η εμπειρία θα περιλαμβάνει –πέρα από την ανόθευτα καλόκαρδη φιλοξενία και την αίσθηση οικειότητας– γεύσεις που "μιλούν" την ιταλική με συνέπεια και πάθος: ριζότο με ραγού μανιταριών και πάστα από μαύρη τρούφα, θαυμάσιες πίνσες, πένες "Da Bruno" με prosciutto cotto, μπέικον, ποικιλία μανιταριών και ροζέ σάλτσα, ταλιατέλες funghi misti με ραγού από τρία είδη φρέσκων μανιταριών, κρέμα παρμεζάνας και φρέσκια τρούφα ή ακόμα και το αυθεντικό παραδοσιακό τιραμισού.

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, 2109818959, www.dabruno.gr, Fb: Da Bruno, Ig: @da_bruno_ristorante