"Cachou": Θερμή ατμόσφαιρα και comfort γεύσεις στον Κεραμεικό

Cachou

Eδώ και περίπου ένα χρόνο, στη γειτονιά του Κεραμεικού, εδρεύει ένα από τα κομψότερα στέκια της πόλης, που διαρκώς μας δίνει αφορμές να το ξαναεπισκεφθούμε, όπως τα νέα χριστουγεννιάτικα πιάτα του. Το μενού του "Cachou" για την περίοδο των γιορτών περιλαμβάνει ιδιαίτερες επιλογές, όπως την πατατοσαλάτα πορτοκάλι και την πράσινη σαλάτα Cachou με απάκι, κατσικίσιο τυρί, σύκα, λιαστή ντομάτα, παστέλι και βινεγκρέτ. Στα ορεκτικά θα βρείτε αγαπημένες ελληνικές γεύσεις, όπως σπιτική τυροκαυτερή, σαλονικιό μπουγιουρντί, σαντορινιά φάβα, τραγανούς κολοκυθοκεφτέδες με σος γιαουρτιού, μπουρέκι με σουτζούκι, πατάτα οφτή με κιμά, αλλά και την πιο πρωτότυπη τάρτα καρμπονάρα.

Cachou

Μιλώντας για ζυμαρικά, τα σκιουφιχτά με απάκι, μανιτάρια και κρέμα γραβιέρας είναι must, αν επισκεφθείτε το "Cachou", ενώ από την παραγγελία σας δεν πρέπει να λείψουν μερικά από τα νοστιμότατα κρεατικά του εστιατορίου: πηλιορείτικο σπετσοφάι, τρυφερό συκωτάκι με δεντρολίβανο, γκιούλμπασι στη λαδόκολλα και αρνάκι γάλακτος στο φούρνο με πατάτες. Συνοδέψτε τα πιάτα του "Cachou" με σπιτική ρακή, τσίπουρο ή το κρασί της αρεσκείας σας (λευκό αρωματικό, ροζέ και κόκκινο).

Σφακτηρίας 20, Κεραμεικός, 2169007025, FB: Cachou, IG: @cachou.athens

Περισσότερες πληροφορίες

Cachou

Σφακτηρίας 20, Κεραμεικός
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.