"Zaatar": Δημιουργική κουζίνα με ελληνική χροιά

Zaatar

Ένα από τα καθιερωμένα σημεία συνάντησης στη Νέα Ερυθραία μάς υποδέχεται την ομορφότερη εποχή του χρόνου στη φροντισμένη pop σάλα του, λαμπερό και γιορτινά στολισμένο. Στα τραπέζια του δίνουν ραντεβού ο κοσμοπολιτισμός με τις διεθνείς επιρροές σε γαστρονομικές συναντήσεις που παντρεύουν την παράδοση με τη δημιουργικότητα. Ο έμπειρος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής και η ομάδα του τοποθετούν στο βήμα της γεύσης premium προϊόντα και επιλεγμένα ολόφρεσκα υλικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολύ καλές αποδόσεις.

Zaatar

Στο μενού θα βρείτε παραδοσιακά πιάτα ελληνικής κουζίνας σε σύγχρονες μεταφράσεις, αλλά και γνωστές διεθνείς σπεσιαλιτέ που ενισχύουν τη φινετσάτη εξωστρέφεια του δημοφι λούς αυτού πόστου. Θα ξεκινήσετε με ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο ελληνικής εκτροφής, αβγά τηγανισμένα στη στάκα και surf ‘n’ turf γαρίδες με τσορίθο και φρέσκια ντομάτα σερβιρισμένες σε φωλιά παρμεζάνας, θα συνεχίσετε με τις παπαρδέλες με μοσχαρίσια φιλετίνια, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το εξαιρετικό Chateaubriand με sauce Béarnaise.

Χειμάρρας 7, Νέα Ερυθραία, 2108070969, www.zaatar.gr, FB: Zaatar, IG: @zaatar.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Ζάαταρ

Χειμάρρας 7, Νέα Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.