"Moocasa": Εορταστικό "steak & lobster" στο Νέο Ηράκλειο

Moocasa © Λεωνίδας Τούμπανος

Το κομψό εστιατόριο "Moocasa" με το πρωτοποριακό concept "steak & lobster" ενώνει δημιουργικά τους θησαυρούς στεριάς και θάλασσας σε ένα εξαιρετικά προσεγμένο γαστρονομικό σενάριο που συνδυάζει την τέχνη του ποιοτικού κρέατος με τη φρεσκάδα του αστακού και των στρειδιών.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μενού εστιάζει στην άριστη πρώτη ύλη, με πρωταγωνιστές premium κοπές, γνωστές για τον στιβαρό γευστικό τους χαρακτήρα και τη βαθιά νοστιμιά τους, αλλά και ολόφρεσκα οστρακοειδή, άρτι αφιχθέντα από τα νερά της Βρετάνης. Το δίδυμο φινέτσα και πολυτέλεια δίνει το "παρών" σε κάθε επίπεδο, γαστρονομικό αλλά και αισθητικό, σε ένα καλοφαγικό concept με ισχυρό γευστικό πυρήνα, που δίνει βήμα στο αρμονικό φυσικό umami και στις ισορροπημένες αντιθέσεις σε υφές και γεύσεις.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πιάτα με βαθιά νοστιμάδα κουμπώνουν τις πλούσιες και λιπαρές υφές του κρέατος με την ντελικάτη φρεσκάδα του βυθού, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα της ομάδας της κουζίνας σε κοπές όπως porterhouse και tomahawk, τροφαντά κεφτεδάκια από Wagyu, dumplings αστακού και στρείδια "Amazon" με μπέικον, ξινή κρέμα και χαβιάρι.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Εδώ υποδέχονται τις γιορτές με φινετσάτη διακόσμηση και ένα πλούσιο μενού για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου το μοσχάρι Wellington συναντά σπεσιαλιτέ όπως η βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με μπλε καβούρι.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο, 2102750006, Fb: Moocasa steak & lobster, Ig: @moocasa_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Moocasa

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!