
Το κομψό εστιατόριο "Moocasa" με το πρωτοποριακό concept "steak & lobster" ενώνει δημιουργικά τους θησαυρούς στεριάς και θάλασσας σε ένα εξαιρετικά προσεγμένο γαστρονομικό σενάριο που συνδυάζει την τέχνη του ποιοτικού κρέατος με τη φρεσκάδα του αστακού και των στρειδιών.

Το μενού εστιάζει στην άριστη πρώτη ύλη, με πρωταγωνιστές premium κοπές, γνωστές για τον στιβαρό γευστικό τους χαρακτήρα και τη βαθιά νοστιμιά τους, αλλά και ολόφρεσκα οστρακοειδή, άρτι αφιχθέντα από τα νερά της Βρετάνης. Το δίδυμο φινέτσα και πολυτέλεια δίνει το "παρών" σε κάθε επίπεδο, γαστρονομικό αλλά και αισθητικό, σε ένα καλοφαγικό concept με ισχυρό γευστικό πυρήνα, που δίνει βήμα στο αρμονικό φυσικό umami και στις ισορροπημένες αντιθέσεις σε υφές και γεύσεις.

Πιάτα με βαθιά νοστιμάδα κουμπώνουν τις πλούσιες και λιπαρές υφές του κρέατος με την ντελικάτη φρεσκάδα του βυθού, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα της ομάδας της κουζίνας σε κοπές όπως porterhouse και tomahawk, τροφαντά κεφτεδάκια από Wagyu, dumplings αστακού και στρείδια "Amazon" με μπέικον, ξινή κρέμα και χαβιάρι.

Εδώ υποδέχονται τις γιορτές με φινετσάτη διακόσμηση και ένα πλούσιο μενού για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου το μοσχάρι Wellington συναντά σπεσιαλιτέ όπως η βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με μπλε καβούρι.

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο, 2102750006, Fb: Moocasa steak & lobster, Ig: @moocasa_athens