"Moocasa": Εορταστικό "steak & lobster" στο Νέο Ηράκλειο

Moocasa © Λεωνίδας Τούμπανος

Το κομψό εστιατόριο "Moocasa" με το πρωτοποριακό concept "steak & lobster" ενώνει δημιουργικά τους θησαυρούς στεριάς και θάλασσας σε ένα εξαιρετικά προσεγμένο γαστρονομικό σενάριο που συνδυάζει την τέχνη του ποιοτικού κρέατος με τη φρεσκάδα του αστακού και των στρειδιών.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μενού εστιάζει στην άριστη πρώτη ύλη, με πρωταγωνιστές premium κοπές, γνωστές για τον στιβαρό γευστικό τους χαρακτήρα και τη βαθιά νοστιμιά τους, αλλά και ολόφρεσκα οστρακοειδή, άρτι αφιχθέντα από τα νερά της Βρετάνης. Το δίδυμο φινέτσα και πολυτέλεια δίνει το "παρών" σε κάθε επίπεδο, γαστρονομικό αλλά και αισθητικό, σε ένα καλοφαγικό concept με ισχυρό γευστικό πυρήνα, που δίνει βήμα στο αρμονικό φυσικό umami και στις ισορροπημένες αντιθέσεις σε υφές και γεύσεις.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πιάτα με βαθιά νοστιμάδα κουμπώνουν τις πλούσιες και λιπαρές υφές του κρέατος με την ντελικάτη φρεσκάδα του βυθού, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα της ομάδας της κουζίνας σε κοπές όπως porterhouse και tomahawk, τροφαντά κεφτεδάκια από Wagyu, dumplings αστακού και στρείδια "Amazon" με μπέικον, ξινή κρέμα και χαβιάρι.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Εδώ υποδέχονται τις γιορτές με φινετσάτη διακόσμηση και ένα πλούσιο μενού για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου το μοσχάρι Wellington συναντά σπεσιαλιτέ όπως η βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με μπλε καβούρι.

Moocasa
© Λεωνίδας Τούμπανος

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο, 2102750006, Fb: Moocasa steak & lobster, Ig: @moocasa_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Moocasa

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.