Tο Beefbar Athens υπόσχεται μοναδικές γαστρονομικές –και όχι μόνο– εμπειρίες σε όσους θέλουν να περάσουν την εορταστική περίοδο σε ένα περιβάλλον με αδιαπραγμάτευτο glamour, ανυπέρβλητη θέα στη θάλασσα και signature γεύσεις.

Πάρτε θέση μπροστά στα χαρακτηριστικά πιάτα με τα χαριτωμένα emoji designs (Bernardaud x Beefbar) και με ένα ποτήρι σαμπάνιας ή ένα festive signature cocktail στο χέρι ξεκινήστε το γευστικό ταξίδι που έχει σχεδιάσει ο σεφ Παναγιώτης Ρέτζης και η ομάδα του, με πρωταγωνιστές τα premium υλικά.

Η σούπα κάστανο με τραγανό προσούτο από Kobe beef και καρύδια, το beef filet Rossini με foie gras και gravy sauce και το beef Wellington με φιλέτο Black Angus και rib-eye ham ξεχωρίζουν στο εκλεκτικό μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων. Στις 31/12, απ’ την άλλη, υπό τους ήχους live μπάντας, θα απολαύσετε crispy Wagyu tartare πάνω σε τραγανό μιλφέιγ πατάτας με χαβιάρι Ossetra, king crab hosomaki με πικάντικη μαγιονέζα miso και φυσικά Ιαπωνικό Wagyu A5 συνοδευόμενο από πουρέ με χαβιάρι Ossetra. Για να αναβαθμίσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία, συμπληρώστε στα κυρίως πιάτα πολύτιμα shavings λευκής τρούφας από το Πιεμόντε.

Φυσικά και το διάσημο brunch experience του Beefbar Athens έχει την τιμητική του κατά την εορταστική περίοδο, σε ακόμη πιο πλούσια και λαχταριστή εκδοχή τις παραμονές, ενώ ειδικά για το σαββατοκύριακό των Φώτων (4 και 5/1) θα το πλαισιώνει με ζωντανή μουσική η γαλλική μπάντα του William Jones.

Ξεν. "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2109670700, www.beefbar.com, Fb: Beefbar Athens, Ig: @beefbar_athens