"Ο Καλοφαγάς": Κρεατοφαγία επιπέδου σε ατμοσφαιρικό φόντο

Ο Καλοφαγάς

Η καλαίσθητη, σύγχρονη σάλα του "Καλοφαγά" έχει φορέσει τα κομψότερα γιορτινά της, η έξτρα λάμψη αντικατοπτρίζεται στις περιμετρικές τζαμαρίες και η αγαπημένη βεράντα του έχει προσαρμοστεί στην εποχή προφυλάσσοντάς μας απ’ τα κρύα. Με λίγα λόγια, ο "Καλοφαγάς" είναι έτοι μος να υποδεχτεί τους κρεατοφάγους που τον προτιμούν για τις σύγχρονες τεχνικές, τις διαλεχτές πρώτες ύλες και τις premium κοπές που επιμελείται ο Παναγιώτης Σολδάτος, η τρίτη γενιά της οικογένειας.

Ο Καλοφαγάς

Εδώ η παράδοση συναντά το σήμερα, με γνώμονα τη βαθιά γεύση αλλά και την ανεβασμένη δημιουργική έμπνευση. Εκλεκτό ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο ψημένο στην οξύτητα, ψαγμένες σαλάτες και ζουμερά κυρίως, όπως η εμβληματική porterhouse, τα εξαιρετικά rib-eye και η συχνά υποτιμημένη flap steak, θα δώσουν μεστή γεύση στις γιορτινές σας εξορμήσεις, την οποία θα συμπληρώσουν τα εξαιρετικά επιδόρπια που θα σας μείνουν αξέχαστα, αλλά και τα προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα.

Ο Καλοφαγάς

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Π.Π. Γερμανού 1, Βριλήσσια, 2108040380, o-kalofagas.gr, IG: Okalofagas

Περισσότερες πληροφορίες

Καλοφαγάς (Ο)

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Π.Π. Γερμανού 1, Βριλήσσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.