"Κισσός": Η παράδοση στο πιάτο σου

Κισσός

Aπό το 1986 έως και σήμερα, ο "Κισσός" προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, σε χριστουγεννιάτικη και μη ατμόσφαιρα, σερβί ροντας πιάτα που αποδεικνύουν την αγάπη του εστιατορίου για την ελληνική κουζίνα. Κρυμμένη σε ένα από τα αναρίθμητα στενά του Χαλανδρίου, η οικογενειακή ταβέρνα με το πλακόστρωτο και τη χαλαρή, cosy ατμόσφαιρα, είναι αυτό που αναζητάς όταν σκέφτεσαι "ποιοτικό ελληνικό φαγητό", είτε την επισκεφθείς για μεσημεριανό είτε για έναν γρήγορο μεζέ και ποτό το βράδυ.

Κισσός

Τα πιάτα του "Κισσού" ετοιμάζονται καθημερινά με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Στο μενού του θα βρεις ασύγκριτα ντολμαδάκια αβγολέμονο (της γιαγιάς Σοφίας), χωριάτικο λουκάνικο Καρδίτσας, κολοκυθάκι τηγανητό και ντοματοκεφτέδες. Δεν λέμε "όχι" σε λαχταριστά μαγειρευτά και πιάτα ημέρας, όπως κολοκυθόσουπα βελουτέ, μακαρόνια με κιμά ή κεφτεδάκια με σάλτσα (σερβίρονται και vegan), ενώ οι επιλογές στα κάρβουνα είναι εξίσου δελεαστικές: τα φημισμένα παϊδάκια κοτόπουλου του κυρίου Νίκου, λαχταριστό μπιφτέκι, σουτζουκάκια βουτηγμένα σε κόκκινη σάλτσα και γιαουρτλού.

Ρούμελης 28 & Σπάρτης, Χαλάνδρι, 2106840288, www.taverna-kissos.gr, FB: Kissos tavern, IG: kissos_tavern

Περισσότερες πληροφορίες

Κισσός

Ρούμελης 28 & Σπάρτης, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!