"Κισσός": Η παράδοση στο πιάτο σου

Κισσός

Aπό το 1986 έως και σήμερα, ο "Κισσός" προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, σε χριστουγεννιάτικη και μη ατμόσφαιρα, σερβί ροντας πιάτα που αποδεικνύουν την αγάπη του εστιατορίου για την ελληνική κουζίνα. Κρυμμένη σε ένα από τα αναρίθμητα στενά του Χαλανδρίου, η οικογενειακή ταβέρνα με το πλακόστρωτο και τη χαλαρή, cosy ατμόσφαιρα, είναι αυτό που αναζητάς όταν σκέφτεσαι "ποιοτικό ελληνικό φαγητό", είτε την επισκεφθείς για μεσημεριανό είτε για έναν γρήγορο μεζέ και ποτό το βράδυ.

Κισσός

Τα πιάτα του "Κισσού" ετοιμάζονται καθημερινά με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Στο μενού του θα βρεις ασύγκριτα ντολμαδάκια αβγολέμονο (της γιαγιάς Σοφίας), χωριάτικο λουκάνικο Καρδίτσας, κολοκυθάκι τηγανητό και ντοματοκεφτέδες. Δεν λέμε "όχι" σε λαχταριστά μαγειρευτά και πιάτα ημέρας, όπως κολοκυθόσουπα βελουτέ, μακαρόνια με κιμά ή κεφτεδάκια με σάλτσα (σερβίρονται και vegan), ενώ οι επιλογές στα κάρβουνα είναι εξίσου δελεαστικές: τα φημισμένα παϊδάκια κοτόπουλου του κυρίου Νίκου, λαχταριστό μπιφτέκι, σουτζουκάκια βουτηγμένα σε κόκκινη σάλτσα και γιαουρτλού.

Ρούμελης 28 & Σπάρτης, Χαλάνδρι, 2106840288, www.taverna-kissos.gr, FB: Kissos tavern, IG: kissos_tavern

Περισσότερες πληροφορίες

Κισσός

Ρούμελης 28 & Σπάρτης, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.