"Novotel Athenes": Σοφιστικέ μενού και ζωντανή μουσική

Novotel Athenes

Tα γιορτινά μενού πέντε πιάτων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον μοντέρνο πολυτελή χώρο του "NOVagora restaurant" σερβίρονται σε ζεστή, λαμπερή ατμόσφαιρα με τη ζωντανή μουσική και τον κομψό στολισμό να απογειώνουν την εμπειρία. Στο Christmas Réveillon (€ 60), η γαλοπούλα γεμιστή με κάστανο και καπνιστό τυρί συνοδεύεται από πουρέ γλυκοκολοκύθας, φινόκιο, σπαράγγια και φουντούκι με τρούφα, ενώ έχει προηγηθεί τάρτα με μάνγκο και μανιτάρια, μαρμελάδα άγριου σύκου με κρέμα γραβιέρας και τραγανό φύλλο με δεντρολίβανο, αλλά και χειροποίητο λουκάνικο αγριόχοιρου.

Novotel Athenes

Την Πρωτοχρονιά (€ 80) πρωταγωνιστεί το αποδομημένο μοσχαράκι Wellington με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ρόδι, ενώ η αρχή γίνεται με κρέμα γλυκοπατάτας με προσούτο, αχλάδι και τσαλαφούτι, σικορέ στη σχάρα με μπεσαμέλ εσπεριδοειδών και γαρίδα, αλλά και κρέμα πορτσίνι, σφαίρα μάνγκο και τραγανό ρύζι. Φανταστικά γλυκά και καλωσόρισμα με Prosecco, αλλά και δωρεάν πάρκινγκ ολοκληρώνουν την εμπειρία, ενώ αξίζει να τσεκάρετε την κάρτα προνομίω  της Accor ALL.

Novotel Athenes

Μιχαήλ Βόδα 4-6, κέντρο, 2108200700, h0866@accor.com, www.novotelathens.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!