"Novotel Athenes": Σοφιστικέ μενού και ζωντανή μουσική

Novotel Athenes

Tα γιορτινά μενού πέντε πιάτων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον μοντέρνο πολυτελή χώρο του "NOVagora restaurant" σερβίρονται σε ζεστή, λαμπερή ατμόσφαιρα με τη ζωντανή μουσική και τον κομψό στολισμό να απογειώνουν την εμπειρία. Στο Christmas Réveillon (€ 60), η γαλοπούλα γεμιστή με κάστανο και καπνιστό τυρί συνοδεύεται από πουρέ γλυκοκολοκύθας, φινόκιο, σπαράγγια και φουντούκι με τρούφα, ενώ έχει προηγηθεί τάρτα με μάνγκο και μανιτάρια, μαρμελάδα άγριου σύκου με κρέμα γραβιέρας και τραγανό φύλλο με δεντρολίβανο, αλλά και χειροποίητο λουκάνικο αγριόχοιρου.

Novotel Athenes

Την Πρωτοχρονιά (€ 80) πρωταγωνιστεί το αποδομημένο μοσχαράκι Wellington με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ρόδι, ενώ η αρχή γίνεται με κρέμα γλυκοπατάτας με προσούτο, αχλάδι και τσαλαφούτι, σικορέ στη σχάρα με μπεσαμέλ εσπεριδοειδών και γαρίδα, αλλά και κρέμα πορτσίνι, σφαίρα μάνγκο και τραγανό ρύζι. Φανταστικά γλυκά και καλωσόρισμα με Prosecco, αλλά και δωρεάν πάρκινγκ ολοκληρώνουν την εμπειρία, ενώ αξίζει να τσεκάρετε την κάρτα προνομίω  της Accor ALL.

Novotel Athenes

Μιχαήλ Βόδα 4-6, κέντρο, 2108200700, h0866@accor.com, www.novotelathens.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.