"Matsuhisa Athens": Ιαπωνικός μινιμαλισμός στην πιο πολυτελή εκδοχή του

Matsuhisa Athens

Στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, εκεί όπου ο ιαπωνικός μινιμαλισμός συναντά την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και το μαγικότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης ενώνεται με την πιο καθηλωτική θέα, το "Matsuhisa Athens" μας προσκαλεί να ζήσουμε τις πιο ιδιαίτερες festive εμπειρίες. Οι δύο παραμονές έχουν την εμβληματική γεύση της ιαπωνικής κουζίνας του celebrity chef Nobu Matsuhisa, με τον executive chef Τόνυ Βρατσάνο και τον head chef Θωμά Κουράκο να έχουν σχεδιάσει δύο συναρπαστικά Omakase menus. 

Matsuhisa athens

Τα dumplings με γαρίδες Κοιλάδας, σος φουαγκρά και χαβιάρι, οι άγριες αγκινάρες με dry miso και τρούφα, οι καραβίδες με spicy λεμόνι και η σούπα αστακού είναι μερικά μόνο από τα ευφάνταστα πιάτα που ξεχωρίζουν στις 23/12, ενώ το πικάντικο χταπόδι με ζεστή σαλάτα, το εμβληματικό sushi selection, το πολύτιμο φιλέτο Wagyu Kagoshima και το γιορτινό cheesecake θα δώσουν συναρπαστική επίγευση στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Matsuhisa Athens

Και επειδή γιορτές χωρίς μουσική δεν νοούνται, live σαξόφωνο θα συντροφεύσει την παραμονή των Χριστουγέννων και η live μπάντα σε συνδυασμό με τον DJ θα φροντίσουν να αποχαιρετίσουμε το 2024 και να υποδεχθούμε το 2025 στο σωστό tempo, αναμένοντας τα βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό. Στο ίδιο festive mood κινείται και το πολυαναμενόμενο Matsuhisa brunch experience, τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων όσο και την πρώτη ημέρα του νέου έτους, συνοδευόμενο πάντα από την πλήρως ενημερωμένη wine & sake list, αλλά και τα απολαυστικά signature cocktails του εστιατορίου. 

Matsuhisa Athens

Ξεν. "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108960510. Ωράριο λειτουργίας: 24/12 18:30 - 00:30, 25/12 13:00 - 00:30, 31/12 18:30 - 00:30, 01/01 13:00 - 00:30. www.matsuhisaathens.com, FB: Matsuhisa Athens – Astir, IG: matsuhisa_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!