"Colonial": Γιορτινά και cosy στα νότια

Δύο εκλεκτά μενού για την περίοδο των γιορτών μάς περιμένουν στο γλυφαδιώτικο στέκι.

Colonial

Το εστιατόριο "Colonial" φτιάχνει αυτές τις γιορτές την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μας βοηθήσει να αποδράσουμε μέσα στην πόλη. Μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του Γκολφ της Γλυφάδας, η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η φροντίδα και η εξυπηρέτηση στον όμορφα στολισμένο χώρο, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να χαρούμε τις φετινές γιορτές. Στο γλυφαδιώτικο στέκι, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αποκτούν μια ξεχωριστή λάμψη, ιδανική για να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο σεφ του υψηλής αισθητικής εστιατορίου Νίκος Δραντάκης έχει ετοιμάσει δύο εκλεκτά μενού γεμάτα νοστιμιά, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά. Το δείπνο θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, με τους Velvet Duet την Παραμονή Χριστουγέννων και το μουσικό σχήμα του Άγγελου Τσίγα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.  

Καθώς όμως το "Colonia" γιορτάζει τα Χριστούγεννα από νωρίς, μας καλεί στις 21 Δεκεμβρίου για το τελευταίο BBQ & Street Food Eats της χρονιάς. Το event θα μοιάζει με απόδραση στην εξοχή, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, όπου θα δοκιμάσουμε μοναδικές γεύσεις, υπό τους ρυθμούς ενός DJ set.  

Colonial

Την Παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινάμε το γεύμα μας με τερίνα πατάτας με μπρεζέ μοσχάρι, γλασαρισμένα με λαχανικά, τη δροσερή, και την ανάμεικτη σαλάτα με σικορέ και ραντίτσιο, αχλάδι, ρόδι, καρύδια, παλαιωμένη γραβιέρα και dressing εσπεριδοειδών. Για κυρίως, το "Colonial" μας σερβίρει μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο σιγομαγειρεμένο με φρέσκια άγρια μανιτάρια, πουρέ πατάτας και fluid δαμάσκηνου, ενώ ένα γλυκό κλείσιμο υπόσχεται το Biscuit με μους βανίλιας, σμέουρα και yuzu.

Colonial

Η fine-dining εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: χτένια που συνοδεύονται από dressing yuzu-kalamansi, τσίλι και πίκλα κρεμμυδιού, χειροποίητα dumplings με γέμιση μανιταριών, κονσομέ μανιταριών και φρέσκια τρούφα, και σαλάτα ψητών παντζαριών με κάστανα, μιζούνα, προβολόνε flakes και dressing βαλσάμικο. Συνεχίζουμε με μοσχαρίσιο φιλέτο και πουρέ καρότου και υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο απολαμβάνοντας ένα εκλαίρ Mont Blanc.

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 2103420002, FB: Colonial Glyfada, IG: @colonialglyfada

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!