"Colonial": Γιορτινά και cosy στα νότια

Δύο εκλεκτά μενού για την περίοδο των γιορτών μάς περιμένουν στο γλυφαδιώτικο στέκι.

Colonial

Το εστιατόριο "Colonial" φτιάχνει αυτές τις γιορτές την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μας βοηθήσει να αποδράσουμε μέσα στην πόλη. Μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του Γκολφ της Γλυφάδας, η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η φροντίδα και η εξυπηρέτηση στον όμορφα στολισμένο χώρο, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να χαρούμε τις φετινές γιορτές. Στο γλυφαδιώτικο στέκι, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αποκτούν μια ξεχωριστή λάμψη, ιδανική για να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο σεφ του υψηλής αισθητικής εστιατορίου Νίκος Δραντάκης έχει ετοιμάσει δύο εκλεκτά μενού γεμάτα νοστιμιά, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά. Το δείπνο θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, με τους Velvet Duet την Παραμονή Χριστουγέννων και το μουσικό σχήμα του Άγγελου Τσίγα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.  

Καθώς όμως το "Colonia" γιορτάζει τα Χριστούγεννα από νωρίς, μας καλεί στις 21 Δεκεμβρίου για το τελευταίο BBQ & Street Food Eats της χρονιάς. Το event θα μοιάζει με απόδραση στην εξοχή, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, όπου θα δοκιμάσουμε μοναδικές γεύσεις, υπό τους ρυθμούς ενός DJ set.  

Colonial

Την Παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινάμε το γεύμα μας με τερίνα πατάτας με μπρεζέ μοσχάρι, γλασαρισμένα με λαχανικά, τη δροσερή, και την ανάμεικτη σαλάτα με σικορέ και ραντίτσιο, αχλάδι, ρόδι, καρύδια, παλαιωμένη γραβιέρα και dressing εσπεριδοειδών. Για κυρίως, το "Colonial" μας σερβίρει μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο σιγομαγειρεμένο με φρέσκια άγρια μανιτάρια, πουρέ πατάτας και fluid δαμάσκηνου, ενώ ένα γλυκό κλείσιμο υπόσχεται το Biscuit με μους βανίλιας, σμέουρα και yuzu.

Colonial

Η fine-dining εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: χτένια που συνοδεύονται από dressing yuzu-kalamansi, τσίλι και πίκλα κρεμμυδιού, χειροποίητα dumplings με γέμιση μανιταριών, κονσομέ μανιταριών και φρέσκια τρούφα, και σαλάτα ψητών παντζαριών με κάστανα, μιζούνα, προβολόνε flakes και dressing βαλσάμικο. Συνεχίζουμε με μοσχαρίσιο φιλέτο και πουρέ καρότου και υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο απολαμβάνοντας ένα εκλαίρ Mont Blanc.

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 2103420002, FB: Colonial Glyfada, IG: @colonialglyfada

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.