"Κατσαρόλα": Μαγειρευτά με σπιτική φροντίδα

Κατσαρόλα

Ένα μαγειρείο παλαιάς κοπής με εκλεκτούς μεζέδες από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα και επιλογές σπιτικών σπεσιαλιτέ σε χορταστικές μερίδες, η "Κατσαρόλα" διαθέτει μια κουκλίστικη βεράντα και θέα στη θάλασσα. Οι μέρες στο όμορφο νεοκλασικό της Ραφήνας ξεκινούν από νωρίς με πλούσια πρωινά με τοπικό άρωμα, όπως οι αβγόφετες με γραβιέρα, η στραπατσάδα με λαδένια Κιμώλου, η κυπριακή φεγγαρόπιτα με αβγό μάτι, χαλούμι και λούντζα.

Κατσαρόλα

Αφετηρία του μεσημεριανού μενού είναι μια σειρά από πληθωρικές σε χρώμα και ποικιλία σαλάτες και μεζεδάκια που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα: τυρόπιτα της Μαρίας με μέλι και μαύρο σουσάμι, καβουρμάς στο τηγάνι με αβγά, πατάτες κομμένες στο χέρι και πολλά ακόμα. Στα κυρίως, τον πρώτο λόγο τον έχουν παραδοσιακά μαγειρευτά, σαν το χοιρινό κότσι με σάλτσα κρασιού ή το μοσχαράκι ραγού με σκιουφιχτά.

Κατσαρόλα

Στον βραδινό κατάλογο της "Κατσαρόλας" θα βρείτε πιάτα θαλασσινά, με πρωταγωνιστή το λαβράκι φιλέτο σε κρούστα σουσαμιού με φάβα και το κριθαρότο με γαρίδες και μύδια, αλλά και αμιγώς κρεατοφαγικά, από κεμπάπ μερακλίδικο μέχρι μοσχαράκι με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας. Από τα γλυκά, όπου κι αν ποντάρετε δεν θα απογοητευτείτε, αλλά must είναι τα σπιτικά παγωτά τους. 

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα, 2294401808, FB: ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, IG: katsarola_rafina

Περισσότερες πληροφορίες

Κατσαρόλα

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.