"Κατσαρόλα": Μαγειρευτά με σπιτική φροντίδα

Κατσαρόλα

Ένα μαγειρείο παλαιάς κοπής με εκλεκτούς μεζέδες από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα και επιλογές σπιτικών σπεσιαλιτέ σε χορταστικές μερίδες, η "Κατσαρόλα" διαθέτει μια κουκλίστικη βεράντα και θέα στη θάλασσα. Οι μέρες στο όμορφο νεοκλασικό της Ραφήνας ξεκινούν από νωρίς με πλούσια πρωινά με τοπικό άρωμα, όπως οι αβγόφετες με γραβιέρα, η στραπατσάδα με λαδένια Κιμώλου, η κυπριακή φεγγαρόπιτα με αβγό μάτι, χαλούμι και λούντζα.

Κατσαρόλα

Αφετηρία του μεσημεριανού μενού είναι μια σειρά από πληθωρικές σε χρώμα και ποικιλία σαλάτες και μεζεδάκια που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα: τυρόπιτα της Μαρίας με μέλι και μαύρο σουσάμι, καβουρμάς στο τηγάνι με αβγά, πατάτες κομμένες στο χέρι και πολλά ακόμα. Στα κυρίως, τον πρώτο λόγο τον έχουν παραδοσιακά μαγειρευτά, σαν το χοιρινό κότσι με σάλτσα κρασιού ή το μοσχαράκι ραγού με σκιουφιχτά.

Κατσαρόλα

Στον βραδινό κατάλογο της "Κατσαρόλας" θα βρείτε πιάτα θαλασσινά, με πρωταγωνιστή το λαβράκι φιλέτο σε κρούστα σουσαμιού με φάβα και το κριθαρότο με γαρίδες και μύδια, αλλά και αμιγώς κρεατοφαγικά, από κεμπάπ μερακλίδικο μέχρι μοσχαράκι με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας. Από τα γλυκά, όπου κι αν ποντάρετε δεν θα απογοητευτείτε, αλλά must είναι τα σπιτικά παγωτά τους. 

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα, 2294401808, FB: ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, IG: katsarola_rafina

Περισσότερες πληροφορίες

Κατσαρόλα

Βασιλέως Παύλου 1 & πλατεία Ταχυδρομείου, Ραφήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.