"Amigos": Mexican summer στα νότια προάστια

Amigos

Στις "haciendas" των "Amigos Mexican Bar Restaurants" σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη θα ανακαλύψετε περισσότερα από 700 τ.μ. δροσερών, εξωτερικών χώρων· σκηνικό ιδανικό για ένα πραγματικό μεξικάνικο καλοκαίρι. Εδώ χωράνε όλα τα λαχταριστά μεξικάνικα must: η παραδοσιακή κουζίνα της χώρας, άπαιχτες μαργαρίτες, latin ταμπεραμέντο και πολύ χορός. Όπως άλλωστε λένε και οι ίδιοι "Life has no flavour without your Amigos" γι’ αυτό μη χάσετε τα συναρπαστικά tacos, τις κλασικές fajitas, τις enchiladas και τα burritos που απολαμβάνονται καλύτερα με παρέα, ενώ κάθε Τρίτη βράδυ μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του Guacamolive, την παρασκευή δηλαδή του αυθεντικού guacamole μπροστά στα μάτια σας.

Amigos

Σημαίνοντα ρόλο στην επιτυχία των "Amigos" έχουν παίξει και οι ενημερωμένες tequilerias τους, με πολλές και σπάνιες ετικέτες tequila, ενώ εδώ θα βρείτε και την πιο διάσημη Margarita της Αθήνας και μια λίστα από ιδιαίτερα signature cocktails. Μεξικό χωρίς φιέστα δεν γίνεται και αυτό τα "Amigos" το γνωρίζουν καλά, αφού κάθε Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη και κάθε Πέμπτη στη Γλυφάδα διοργανώνουν τα περιβόητα live salsas parties.

Amigos

Από το 1995 μέχρι και σήμερα, τα "Amigos" μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για τη μεξικάνικη κουλτούρα και ανοίγουν τις "Casas" τους σε όλους τους aficionados του μεξικάνικου τρόπου ζωής, που ακολουθούν το μότο "Mi casa es su casa". Σημειώστε πως αν βρίσκεστε στην Αθήνα στις 24/7, δεν πρέπει να χάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της Tequila που γιορτάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια, με happenings, δώρα, salsa και άφθονη τεκίλα.

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα, 2108983167 / Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη, 2109332220, www.amigos.gr, FB: Amigos.gr, IG: amigos.mexican

Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.