"Canal": Ολοήμερη απόλαυση με θέα το κανάλι

Canal

H all-day πρόταση μπροστά στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού - Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" επέστρεψε ανανεωμένη και υπόσχεται ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στα νότια της πόλης. Το πολιτιστικό τοπόσημο της Καλλιθέας γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό χάρη στο αγαπημένο "Canal", που συμπληρώνει τις περιηγήσεις στο Πάρκο, ολοκληρώνει την επίσκεψη για τα διάφορα events στο χώρο, αλλά λάμπει και ως αυτόνομος γαστρονομικός προορισμός.

Canal

Τη νέα εκδοχή του υπογράφει η Terrablue του Σωτήρη Χρόνη, με την ταλαντούχα Σταυριανή Ζερβακάκου στο τιμόνι. Η ευφάνταστη σεφ επιμελείται ένα ιδιαίτερο απογευματινό και βραδινό μενού, προσανατολισμένο στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά με σύγχρονες αναφορές και όπως πάντα με έμφαση στις μοναδικές και καλοδιαλεγμένες πρώτες ύλες από όλη την επικράτεια. Το δείπνο σας θα συμπληρώσει επάξια η λίστα κρασιών από επιλεγμένους εγχώριους αμπελώνες, σε επιμέλεια του "heteroclito bar a vin" και της Μαντλέν Λοράντου

Canal

Ωστόσο, εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας από το πρωί, με καφέ, ροφήματα, σνακ και deli προϊόντα από αγροτικούς και τοπικούς συνεταιρισμούς ή να προμηθευτείτε τα απαραίτητα στο χέρι, για τις βόλτες σας στο δροσερό πράσινο του ΚΠΙΣΝ. 

Canal

Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", Λεωφ. Συγγρού 364, 
Καλλιθέα, 2109430688, FB: Canal Cafe at SNFCC, IG:canalcafeatsnfcc

Περισσότερες πληροφορίες

Canal Cafe

Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.