Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ourse

Ένα διαφορετικό πασχαλινό αυγό έχει ετοιμάσει φέτος η "Ourse". Η φετινή δημιουργία με την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκη είναι ουσιαστικά ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop: H Ourse!

Σε δύο γεύσεις, για να καλύψουν τις προτιμήσεις όλων, τα φετινά αυγά είναι διαθέσιμα με γέμιση τραγανής πραλίνας αμυγδάλου ή πραλίνας φιστικιού Αιγίνης. Το κέλυφος της αρκούδας είναι από λευκή σοκολάτα ενώ το αυγό στη βάση είναι από καραμελωμένη λευκή σοκολάτα. 

Ourse

Μαζί με το αυγό, το τσουρέκι της "Ourse" με την πλούσια πραλίνα με καραμελωμένο φουντούκι, σοκολάτα gianduja και ανθό αλατιού, είναι το πιο γλυκό δώρο της εποχής, με το οποίο θα χαρούν εξίσου μικροί και μεγάλοι. 

Εκτός από τα αποκλειστικά για τις γιορτές του Πάσχα είδη, βρίσκουμε και τα νέα, ανοιξιάτικα γλυκά με έμφαση στα φρέσκα φρούτα της εποχής. 

Μυστρά 39, Γλυφάδα | Τηλ. 2121067019

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.