Ένα διαφορετικό πασχαλινό αυγό έχει ετοιμάσει φέτος η "Ourse". Η φετινή δημιουργία με την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκη είναι ουσιαστικά ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop: H Ourse!
Σε δύο γεύσεις, για να καλύψουν τις προτιμήσεις όλων, τα φετινά αυγά είναι διαθέσιμα με γέμιση τραγανής πραλίνας αμυγδάλου ή πραλίνας φιστικιού Αιγίνης. Το κέλυφος της αρκούδας είναι από λευκή σοκολάτα ενώ το αυγό στη βάση είναι από καραμελωμένη λευκή σοκολάτα.
Μαζί με το αυγό, το τσουρέκι της "Ourse" με την πλούσια πραλίνα με καραμελωμένο φουντούκι, σοκολάτα gianduja και ανθό αλατιού, είναι το πιο γλυκό δώρο της εποχής, με το οποίο θα χαρούν εξίσου μικροί και μεγάλοι.
Εκτός από τα αποκλειστικά για τις γιορτές του Πάσχα είδη, βρίσκουμε και τα νέα, ανοιξιάτικα γλυκά με έμφαση στα φρέσκα φρούτα της εποχής.
Μυστρά 39, Γλυφάδα | Τηλ. 2121067019