Στο "Poseidon Athens Hotel" ο Άγιος Βαλεντίνος μάς ταξιδεύει με θέα στον Σαρωνικό

Με ένα συναρπαστικό μενού με τα υλικά του έρωτα να πρωταγωνιστούν και θαλασσινό φόντο γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων το ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου.

Poseidon Athens Hotel Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλετε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο φουλ, το "Poseidon Athens Hotel", το ανακαινισμένο ξενοδοχείο σε θέση - κλειδί πάνω στην Αττική ακτογραμμή, στην Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, έχει σχεδιάσει ένα μενού που κλέβει τις εντυπώσεις στο εντυπωσιακό roof garden.

Must επιλογή για τις ημέρες και τις νύχτες που θέλουμε να αφήσουμε τη ματιά μας να ταξιδέψει στον θαλασσινό ορίζοντα παρέα με γεύσεις που σέβονται και περιποιούνται τον επισκέπτη, το "Poseidon Athens Hotel" έχει δημιουργήσει ειδικά για το δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ένα γευστικό ταξίδι με τα χρώματα, τα αρώματα και τα αφροδισιακά υλικά που απαιτεί η περίσταση.

ξενοδοχείο Poseidon Athens Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το μενού (€ 50 το άτομο) περιλαμβάνει πιάτα όπως το ριζότο παντζαριού με κορυφές από πράσινα σπαράγγια, μους φέτας, τσιπς από ψητό παντζάρι, πιπέρι Sichuan και πούδρα καρυδιού, το κοτόπουλο φιλέτο με καπνιστή πανσέτα, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα, πατάτες dauphinoise και ψητά λαχανάκια Βρυξελλών σε σάλτσα μανιταριών αρωματισμένη με λάδι μαύρης τρούφας και η έξτρα σέξι σοκολατένια καρδιά από biscuit red velvet, κρέμα patisserie με βανίλια Μαδαγασκάρης, κεράσι Amarena, coulis από κόκκινα φρούτα και ζαχαρωμένα ροδοπέταλα!

Poseidon Athens Hotel Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Live μουσική με σαξόφωνο και photo corner για να απαθανατίσετε και επισήμως τη βραδιά δίνουν έξτρα festive τόνο, ενώ αν θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία μπορείτε πάντα να κλείσετε κάποιο από τα ατμοσφαιρικά δωμάτια στις ειδικές τιμές για τη βραδιά και να επιμηκύνετε την απόλαυση.

Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: 2109872000, poseidonhotel.com.gr/valentine/
Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
16/12/2025

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.

Η ελληνική γαστρονομική παράδοση γιορτάζει στο "Ark"

Με μια γιορτινή joie de vivre αλλά πιστό στην κλασική του ταυτότητα, το "Ark" γίνεται το απόλυτα κοσμοπολίτικο σκηνικό των ημερών, σε αρμονία με τη μαγευτική θαλασσινή του τοποθεσία.

"Bungalow 7": Τα Αστέρια Γλυφάδας λάμπουν γιορτινά

Oι πιο λαμπερές μέρες του χρόνου ανοίγουν τη βαθιά νόστιμη αγκαλιά του "Bungalow 7" με 2 ειδικά σχεδιασμένα ρεβεγιόν menus γεμάτα fusion ανατροπές.

Ovio και Cupola στηρίζουν με τα ξεχωριστά πιάτα τους τα Παιδικά Χωριά SOS

Το 50% των εσόδων από τα ξεχωριστά πιάτα των εστιατορίων Ovio και Cupula διατίθεται στα Παιδικά Χωριά SOS.