Οινοποιείο Νέστωρ: Η ετικέτα που θα συντροφεύσει τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!

Οινοποιείο Νέστωρ

Η οινοποσία αυτή την περίοδο είναι αυξημένη, αφού το κρασί δεν είναι απλώς ένα ποτό, είναι ένα σύμβολο γενναιοδωρίας, ένα premium προϊόν, αλλά και μια προσιτή πολυτέλεια. Αυτή την πολυτέλεια μας χαρίζει και το Φιλέρι Fumé του Οινοποιείου Νέστωρ, με τις ανταύγειες του να χρυσαφίζουν σε αρμονία με την ατμόσφαιρα των ημερών. Η σπάνια αυτή ερυθρωπή μεσσηνιακή ποικιλία οινοποιείται με σεβασμό, σε μια προσπάθεια αναβίωσής της, δίνοντας ένα κρασί πολύπλοκο, με έντονη την παρουσία εσπεριδοειδών, πυρηνόκαρπων και ξηρών καρπών. Η τετράμηνη παραμονή του σε καπνιστά βαρέλια αφήνει στο στόμα λιπαρότητα, νότες φουντουκιού και φρυγανισμένου ψωμιού που ισορροπούν με την τραγανή οξύτητα. Άκρως γαστρονομικό, θα συνοδεύσει στα γιορτινά δείπνα τα λιπαρά τυριά, τα λευκά και κόκκινα κρέατα, ενώ οι λάτρεις των ξεχωριστών food & wine pairings, θα το δοκιμάσουν με τα γιορτινά επιδόρπια όπως τα μελομακάρονα κι οι δίπλες.

www.nestorwines.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/09/2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Εκεί τρως cinnamon rolls στην Αθήνα

Ο πιο γλυκός, αφράτος λόγος να αγαπήσεις λίγο παραπάνω το φθινόπωρο και πού θα τον βρεις στην Αθήνα.

The C - Beach Restaurant: Degustation dinner στην παραλία της Βούλας

Με άρωμα θάλασσας και εκλεκτά κρασιά, μία ιδιαίτερη νύχτα ετοιμάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Τα 'Δώδεκα Πιάτα' του Παύλου Κυριάκη τώρα και στο Σύνταγμα

Δεύτερο πόστο στο κέντρο της Αθήνας για τη δημοφιλή ταβέρνα του βραβευμένου σεφ, με ίδιο κόνσεπτ αλλά διαφορετικό μενού.