Κτήμα Χατζημιχάλη: Ώρα για χριστουγεννιάτικη πρόποση!

Κτήμα Χατζημιχάλη

Ένα καλό κρασί αιχμαλωτίζει την ουσία των Χριστουγέννων, έτσι το στοίχημα κάθε χρόνο είναι η επιλογή εκείνων που θα ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους μας. Αναζητώντας κρασιά που εμπιστευόμαστε κι είναι δοκιμασμένα στο χρόνο, θα μας έρθει στο μυαλό η κλασική φράση των μεγαλύτερων στις ιδιαίτερες περιστάσεις: "Να ανοίξουμε ένα Χατζημιχάλη". Και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως το Κτήμα Χατζημιχάλη παραμένει σταθερή αξία από το 1973, όταν ο Δημήτρης Χατζημιχάλης αγόρασε τα πρώτα ενενήντα στρέμματα στην Κοιλάδα Αταλάντης, ξεκινώντας το δικό του οινοποιείο, παράλληλα με την εκτροφή γαλοπούλας προκειμένου να διαχειριστεί τα λειτουργικά έξοδα τα πρώτα χρόνια, μέχρι να μπορέσει να αποδώσει η επένδυση στο οινοποιείο.

Κτήμα Χατζημιχάλη

Ο ιδρυτής πέρασε την αγάπη του για το κρασί στους δυο γιους του, Λεωνίδα και Παναγιώτη, και σήμερα οι τρεις μαζί συνεχίζουν να μας προσφέρουν εκλεκτούς οίνους με έμβλημα τη γαλοπούλα, με μια γκάμα είκοσι εννιά ετικετών, που θα συνοδεύσουν όλες τις λιχουδιές του καλοστρωμένου γιορτινού τραπεζιού.

hatzimichalis.com, #domainehatzimichalis

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/12/2025

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.

11+1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Πoύ θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, μπαρ και δίπλα στο κύμα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.