'Spit Jack': Νέος χώρος, ίδιες νόστιμες σούβλες

Η comfort chic ροτισερί επιστρέφει ανανεωμένη και αισθητά μεγαλύτερη.

Ο νέος χώρος του Spit Jack

Τραγανή πορκέτα, ζουμερή πάπια και τρυφερά κοτοπουλάκια στριφογυρίζουν με ηδυπάθεια στη σούβλα ώσπου να έρθει η ώρα τους να σερβιριστούν στα ξύλινα πλατό για να τα περιποιηθούμε με τα custom-made μαχαίρια-μπαλταδάκια του κουβέρ. Η αγία τριάδα της κρεατοφαγικής πρότασης του 'Spit Jack' το έχει μετατρέψει σε αυθεντικό σημείο αναφοράς στο πολυπρόσωπο food village του αθηναϊκού κέντρου, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του στην ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα οδό Σκούφου.

Spit Jack νέος χώρος 11

Spit Jack νέος χώρος 14

Το comfort chic στέκι για τους λάτρεις του κρέατος επέστρεψε ανανεωμένο και μεγαλύτερο, αποδεικνύοντας στην πράξη πως όλοι οι καλοί χωράνε.

Διαβάστε Επίσης

Μετά την ανακαίνισή του, το 'Spit Jack' μπορεί να φιλοξενήσει πλέον μεγάλες παρέες τόσο στο εσωτερικό, όσο και έξω, εκπληρώνοντας την πάγια επιθυμία των πιστών θαμώνων του. Ο χώρος πλέον διατίθεται και για απολαυστικά private events, κατόπιν συνεννόησης.

Το καλαμπόκι στο Spit Jack

Τα κρέατα στο Spit Jack

Η μπουράτα στο Spit Jack

Επιπροσθέτως, ο κατάλογος έχει εμπλουτιστεί στο κομμάτι των ορεκτικών με νέες γευστικές προτάσεις ενώ η ίδια διάθεση για ανανέωση υπάρχει και στην οινική λίστα, με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες άξιων οινοπαραγωγών από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Όπως και πριν, αρκετές από τις προτάσεις της είναι διαθέσιμες και by the glass.

Spit Jack νέος χώρος 12

Spit Jack νέος χώρος 13

Φυσικά, αυτά που παραμένουν τα ίδια είναι η κοσμοπολίτικη διάθεση, το κομψό και ιδιαίτερο στυλ της cosy σάλας, όπως επίσης και τα all time classics του 'Spit Jack'.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Spit Jack

Σκούφου 10, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/12/2025

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.