Τα fine dining νερά των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Τα S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισαν γαστρονομική δροσιά στη μεγάλη γιορτή της εθνικής μας γεύσης.

S.Pellegrino - Acqua Panna

Η δροσερή όψη της γαστρονομίας έχει όνομα που δεν είναι άλλο από το ασυναγώνιστο ντουέτο που φτιάχνουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna. Πρόσφατα απέδειξαν εκ νέου τη βαθιά σχέση που τα ενώνει με τον γαστρονομικό κόσμο, δίνοντας όπως πάντα δυναμικό "παρών" ως επίσημος χορηγός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2023.

S.Pellegrino - Acqua Panna

Η φετινή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο λαμπερό ballroom του εμβληματικού ξενοδοχείου "Makedonia Palace" στη Θεσσαλονίκη, τίμησε τους καλύτερους εκφραστές της εθνικής μας κουζίνας σε κάθε μεριά της Ελλάδας, αλλά και έναν από τους κορυφαίους πρεσβευτές της στο εξωτερικό, τον Ασημάκη Χανιώτη, που δημιούργησε το εξαιρετικό dîner de gala της βραδιάς. Τα μοναδικά fine dining waters δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να λείπουν από μια τόσο ξεχωριστή περίσταση, χαρίζοντας τη γαστρονομική τους δροσιά στους προσκεκλημένους της απονομής ήδη από το ξεκίνημα της. 

S.Pellegrino - Acqua Panna

Οι εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino και η βελούδινη γεύση του Acqua Panna προσέφεραν αρμονική συνοδεία κατά τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε και αποτύπωσε με ανάγλυφο τρόπο τη μαγειρική φιλοσοφία του προσκεκλημένου σεφ. Το εξαιρετικό αυτό ντουέτο πρωταγωνιστεί δίπλα σε σημαντικές στιγμές σαν τη συγκεκριμένη αλλά και συμβάλλοντας παράλληλα στην εξέλιξη της γαστρονομίας μέσα από δράσεις, όπως ο διαγωνισμός S.Pellegrino Young Chef Academy. Στους φετινούς τελικούς του διαγωνισμού του S.Pellegrino Young Chef Academy στο Μιλάνο τον ερχόμενο Οκτώβριο, συμμετέχει ο δικός μας Γρηγόρης Κίκης με τη μέντορά του βραβευμένη με 2 αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
08/10/2025

Οινικά ταξίδια και μουσικές βραδιές στα ViBo τον Οκτώβριο

Το πρόγραμμα των ViBo Bistrot υπόσχεται έναν μήνα γεμάτο με οινικές γευσιγνωσίες και ζωντανή μουσική.

Το κυριακάτικο brunch με θέα επιστρέφει στο New Hotel

Πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο την ελληνική παράδοση αλλά και τον διεθνή χαρακτήρα του New Hotel επιστρέφουν για να τα απολαύσεις.

Γιατί φέτος το καλοκαίρι όλοι στην Πάρο μιλούσαν για την "Πεζούλα"

Το καινούργιο καφενείο στο χωριό Μάρμαρα δείχνει το δρόμο για την τίμια μαγειρική που έχει ανάγκη το νησί.

Γιατί τώρα έχεις την καλύτερη ευκαιρία να δοκιμάσεις τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Αν ετοιμάζετε απόδραση για τη Θεσσαλονίκη, αυτή η λίστα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τις καλύτερες γεύσεις της σε μοναδικές τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό happening της χρονιάς. Αν, πάλι, δεν ετοιμάζετε, αυτή η λίστα ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…

Στην Ηλιούπολη, για το ολοκαίνουριο 'Son Athens'

Το νέο εστιατόριο στη ζωηρή γειτονιά των ΝΠ έκανε μόλις ντεμπούτο, με τολμηρό φαγητό, αγάπη για το κρασί και ψαγμένες μουσικές.

Οι νέες προσθήκες στο μενού του ‘Μυστικού Κήπου’ δεν πρέπει να μείνουν μυστικές

Έφτασαν τα καινούργια πιάτα του Μυστικού Κήπου και ιδού τι μας γυάλισε.